Niemand gelooft de waarheid meer

Deze week was Mark Zuckerberg volop in het nieuws. Hij trekt het boetekleed aan en bekend dat Facebook wel degelijk ongewenste COVID-19 berichten censureerde. Ook werden de verkiezingen geplugged. Too little, too late wat mij betreft. Vorige week was het Pavel Durov, CEO van Telegram, die werd aangehouden. Een duidelijke politieke arrestatie omdat Telegram de privacy nog wel enigszins serieus neemt. Iedereen weet inmiddels wat er speelt maar, zoals gewoonlijk, gebeurt er niets.

De leugens blijven komen. Mooi dat we inmiddels weten dat er over cojona werd gelogen en gecensureerd maar het doet blijkbaar niets met de gemiddelde burger. Die geloven nog steeds dat Putin die arme Oekraïners heeft overvallen omdat hij heel Europa wil veroveren. De meesten zijn nog steeds overtuigd dat we binnen afzienbare tijd allemaal koken of verdrinken als we niet snel elektrisch gaan rijden en een stervensdure warmtepomp aanschaffen. Eerlijk gezegd ben ik zelfs bang dat weer 80% van de schapen een apenprikje gaat scoren als men de “eerste apenpokken dode” in Nederland met veel tamtam in een “liveshow” met een briefje bekend maakt.

Men haalt zelfs nieuwe “nieuwsberichten” uit de kast die verhalen over arme ondernemers die door corona zijn geruïneerd. Nog steeds beseffen weinigen dat deze ondernemers niet door een virus zijn geraakt maar door overheidsmaatregelen waarvan men, op voorhand, wist dat deze veel meer schade zouden berokkenen als een virus ooit zou kunnen.

Volledige BLCKBX reportage op https://www.youtube.com/watch?v=ZdIs9gP_wZA

Nog steeds, tot op de dag van vandaag wordt het beleid door gewone burgers verdedigd, vast overtuigd dat hun overheid goed voor hen heeft gezorgd. Ook de media wil er nog niet aan dat het grootscheeps bedrog is geweest en de politiek schuift de guillotine vooruit. En eigenlijk maakt dit niet eens meer echt uit. We kunnen de remdesivir en midazolam doden niet meer tot leven wekken. We kunnen de mRNA spike eiwitten niet uit de geprikten halen. We kunnen waarschijnlijk niet eens meer de duizenden vals opgemaakte overlijdens-cerficaten herstellen.

Maar wat we wel kunnen en zouden moeten doen is leren. Want als we niet leren van het verleden zijn we gedoemd het te herhalen. We moeten ervan leren om te kunnen zien dat internationale NGO’s, overheden en oligarchen niet het beste met ons voor hebben.

We moeten gaan inzien dat de coronaleugens niet op zichzelf stonden. Dat er over elke oorlog of conflict structureel wordt gelogen. Dat “global warming” en “climate change” een hoax is om bepaalde doelen te bereiken. Dat Media en Social Media ons dagelijks met propaganda bestoken. En alles voor een betere wereld. Maar voor wie wordt deze wereld beter? Voor jou?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Overheid, Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.