Waarom laat IK me niet prikken?

Ik heb een bewuste keuze gemaakt na intensief onderzoek en het beschouwen van alle feiten: Ik ga me niet laten “vaccineren” of beter gezegd: Ik ga me niet laten prikken. Dit zijn MIJN redenen:

  1. Het “vaccin” is veel te snel ontwikkeld en men weet véél te weinig van de bijwerkingen en/of negatieve effecten, zeker op lange termijn. Het risico is voor MIJ te groot.
  2. Het betreft géén traditioneel vaccin maar experimentele GEN-therapie. Alle vergelijkingen met andere (wellicht prima werkende) vaccins gaan niet op en zijn dus ook geen argument deze prik te nemen.
  3. Alle cijfers (sterfte, algemene oversterfte, IFR, reproductiegetal, etc, etc) wijzen er op dat we te maken hebben met een regulier griepjaar. Nergens, ook niet in de officiële cijfers, zijn bijzondere afwijkingen te vinden ten opzichte van andere jaren.
  4. Er wordt véél te veel reclame gemaakt voor deze prik. Een werkelijk noodzakelijke prik behoeft geen promotie en zal voor iedereen logisch zijn.
  5. Ik ben 58 en het statistische risico dat ik kom te overlijden aan COVID-19 (of een seizoensgebonden griep) is verwaarloosbaar.
  6. Het statistische risico dat ik op een IC bed kom te liggen wegens COVID-19 (of een seizoensgebonden griep) is verwaarloosbaar. Daarbij heb ik een NIET REANIMEREN verklaring dus in het zéér uitzonderlijke geval dat dit wel nodig zou zijn wil ik dat NIET.
  7. Het ontlasten van de zorg is een DROGREDEN. Als de zorg al overbelast is komt dat door bezuinigingen, verkeerd beleid en politieke onwil. Ook is de drukte een bijna jaarlijks terugkerend fenomeen ( zie 2016 en 2018 ).
  8. Er zijn véél te veel belangenverstrengelingen tussen adviseurs en de farmaceutische industrie. Er spelen perverse belangen die niets met volksgezondheid te maken hebben.

Ik heb er bewust voor gekozen om me niet te laten injecteren en ik laat me ook niet verplichten. Mijn lichaam is ONAANTASTBAAR (art 11 Grondwet) en IK accepteer ook géén “krachtens de wet te stellen beperkingen“.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.