REMDESIVIR, hedendaagse genocide

Indien geblokkeerd ook hier te bekijken:

Een getuigenis van dr. Paul Ellis Marik bij een senaat commissie in de VS. Een gerenommeerde eerste hulp arts die letterlijk “het boek heeft geschreven” over spoedeisende hulp in ziekenhuizen. Met 35 jaar ervaring en vele vele wetenschappelijke bijdragen die gecontroleerd en goed ontvangen zijn kunnen we spreken over een autoriteit op het gebied van spoedeisende hulp en intensive care. Hij doet een boekje open over het medicijn REMDESIVIR. Onthutsend, schokkend maar nog steeds is er niets mee gedaan.

Bij twijfel over zijn autoriteit, lees zijn CV hier.

Dit is nog steeds bijzonder actueel want, ook in Nederland, wordt nog altijd REMDESIVIR voorgeschreven als het middel tegen COVID-19, ondanks dat het levensgevaarlijk is.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.