Pact voor de toekomst

Onze wereldleiders waren deze week bijeen in New York. Totaal doodgezwegen in de politiek en media bespraken ze daar grote plannen voor onze toekomst. Een “Pact voor de toekomst” zogezegd. De “Duurzame Ontwikkelings Doelstellingen” gaan namelijk niet snel genoeg en er is teveel weerstand. Dus moet er vaart achter en het liefst zonder veel bemoeienis natuurlijk van de landelijke politiek. Volksvertegenwoordigers en daarmee het volk wordt compleet buiten spel gezet.

Van Houwelingen trekt nog aan de bel in de Tweede Kamer maar staat nagenoeg alleen. De grote meerderheid van de volksvertegenwoordigers kan het blijkbaar niet schelen dat onze overheid zonder enig overleg of zelfs maar bekendheid een vergaand verdrag tekent dat onze Nederlandse grondrechten schendt.

Ook afgelopen week viel mijn oog op een filmpje van Cultuur onder Vuur (backup):

Op het eerste gezicht een interessante video. Is dit onthullend? Zeker gezien het feit dat, over het algemeen, onze overheid onvoorwaardelijk achter Israël staat? Denk maar aan de zionistische steunbetuigingen van Rutte in het verleden maar ook zeker die van Wilders. Ook Cultuur onder Vuur staat natuurlijk voor een “Joods-Christelijke” cultuur. Maar als je het in de grotere context ziet is het natuurlijk helemaal geen tegenstrijdigheid. Beide standpunten dienen natuurlijk hetzelfde doel: het, aan beide kanten, blijven voeden van het conflict. Het in stand houden van de brandhaard zodat grof geld verdient kan worden.

Israël is daar geen uitzondering op natuurlijk en er zijn vele brandhaarden die goed van brandstof worden voorzien door de westerse mogendheden en de kleinere “slaafjes” die daarom heen hangen (EU). Denk maar aan Afghanistan, Syrië en Irak.

Die laatste is natuurlijk nog wel het meest duidelijk: We weten allemaal dat de westerse mogendheden onder valse voorwendselen Irak zijn binnengevallen. Iedereen heeft het schandaal van de “Weapons of Mass Destruction“, breed uitgemeten in de pers, meegekregen. Maar ruim 20 jaar later zijn de westerse “bezetters” nog steeds aanwezig, ondanks alle leugens.

Daarom moeten we natuurlijk ook met een ander oog naar Oekraïne kijken. Wat we te horen krijgen en wat er werkelijk achter zit is een wereld van verschil. Laat het je nog maar eens uitleggen door Robert F. Kennedy Jr.:

Alles is onderdeel van het grote geheel. Het toekomstplan is duidelijk: een globalistisch systeem van technocraten onder leiding van de rijkste elite: Oligarchisch Communisme. Als je de verbanden ziet is het allemaal compleet logisch. Als je het als losse incidenten blijft weergeven is het onoverzichtelijk en zet het ons alleen maar verder tegen elkaar op.

En het belangrijkste wat je hier uit moet halen: Ze schamen zich er niet eens meer voor. Zonder gene praat men over het inzetten van kernwapens, over het verplicht vaccineren van het volk, over het controleren van geld, 15 minuten getto’s, Social Credit Systemen, enz, enz, enz. Het aanstellen van een kopstuk van de geheime dienst als Premier verbaast ook niemand meer. Ze zijn de schaamte allang voorbij.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne, Overheid, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.