Deep State in de schijnwerpers

In eerste instantie kon ik het bericht niet geloven. Een van de grote mannen van de Deep State, de topambtenaar van NCTV en AIVD, wordt door Rutte naar voren geschoven als premier. De man op de achtergrond van de onderdrukking van de afgelopen jaren. Het brein van alle schendingen van grondrechten in deze tijd. Hoe is het mogelijk? En Geert schud hem hartelijk de hand. Zullen we nog even een 6 jaar oud blog teruglezen? Ruk naar rechts beschrijft exact waar Wilders voor staat. In mijn optiek is hij nog altijd het schoothondje van de VVD.

Caroline staat erbij en lacht er mee. Pieter vind het ook best. Alle proteststemmen zijn totaal verloren gegaan; PVV, BBB en NSC zijn overduidelijk onderdeel van het kartel gebleken. Als je het nu nog niet ziet helpt een bril ook niet meer.

Met Wilders verandert er NIETS. Het enige wat verandert is Wilders …

Misschien is dit wel een goede ontwikkeling. De werkelijke macht in Nederland treed op de voorgrond, in de schijnwerpers. Daar waar we ze de kritische vragen kunnen en mogen stellen en met ze af kunnen rekenen. Deze man, Dick Schoof, frustreerde het hele MH-17 onderzoek, is een van de architecten van de Sleepwet en liet zich in de afgelopen jaren absoluut niets gelegen aan grondrechten en privacy. Als Deep State een gezicht heeft dan is het dit gezicht. De aap komt uit de mouw, de onderdrukking krijgt een gezicht.

Al jaren wordt er zeer verdacht gedaan over het verleden van de Russische leider Vladimir Putin als voormalig KGB’er. Nu hebben wij ook een geheime dienst kopman aan de macht. Ik wens Nederland veel plezier met deze nieuwe leider …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.