Chaos, oorlog en kleine ondernemers.

De chaos die maanden geleden al werd voorspeld is compleet. En onze overheid heeft er ALLES aan gedaan om deze chaos te creëren en zo onoverzichtelijk mogelijk te maken. Wij mogen de huidige situatie niet vergelijken met 40-45 maar onze leiders doen niets anders, van Angela Merkel tot Burgemeester Jorritsma: HET IS OORLOG! En nu inmiddels compleet met TANKS op straat, weliswaar nog met een waterkanon maar het kan niet lang meer duren of er vallen doden. De mate van geweld die onze overheid inzet om de draconische maatregelen kracht bij te zetten doet menig regiem verbleken.

Het plaatje doet me denken aan het plein in China, jaren geleden. Oh wat was deze man moedig. Het ging de hele wereld over. Dat in en in slechte regiem van China zette tanks in tegen haar eigen bevolking; hoe durfden ze!. En nu is China de grote wereldleider; tenminste, op gebied van corona. Alle maatregelen die China heeft toegepast, wetenschappelijk totaal niet getoetst of bewezen, worden geïmiteerd door andere wereldleiders. De WHO is werkelijk lyrisch over de aanpak van China en adviseert iedereen het te kopiëren. Ja, je hoort het goed. De “vrije democratische westerse wereld” kopieert het beleid van het partijregiem in China.

Dan moeten we allemaal geloven dat de gigantisch politiemacht in Eindhoven, die duizenden mensen in minuten van de straat afveegde, niet in staat was een handjevol plunderaars te beletten een aantal vernielingen aan te richten aan winkels. Waar is jullie gezond-boeren-fluitjes-verstand? Mensen afslaan en wegdrijven draagt BIJ aan de chaos, plunderaars ook. Niet meer of minder als PRIO’s, bij politie, bij onze overheid. BLIJF NADENKEN!

Maar het kan nog véél gekker. Dit trof ik vandaag aan:

Jawel, je ziet het goed, voor en namens de ondernemers van Helmond!!! Wanneer is ook weer geplunderd in Helmond? Maar dan hebben jullie vast gehoord van de plunderingen in Eindhoven? Het is zo lachwekkend. Burgers protesteren tegen de meer dan belachelijke maatregelen. TERECHT. En ondernemers zijn de dupe van de maatregelen, in grote getale. De maatregelen treffen de horeca en kleine winkelbedrijven vele malen harder dan een paar plunderaars in jaren zouden kunnen doen.

Maar de ondernemers staan achter de Burgemeester TEGEN de burgers die voor hen in de bres springen? En zo graaft iedereen zijn eigen graf, net zolang tot er geen omkeren meer aan is. Tot elke kapper, tegen een basisinkomen, staat te knippen voor een gigantisch concern die net jouw zaak heeft opgekocht uit het faillissement. Ik noem nu de kappers maar de horeca, kledingwinkeltjes, kruideniertjes, enz, enz wacht hetzelfde lot. Bedenk daarbij dat je basisinkomen niet hoger zal zijn als een AOWtje, zo’n 1300 bruto per maand.

Complottheorie? Nee hoor. Luister naar WHO, UN, IMF, WTO, WEF enz, enz en lees de AGENDA 2030 plannen. Geen stiekum complot te bekennen. Gewoon openlijk beleid van globalisten, OOK ondersteund en uitgevoerd door ONZE overheid.

THE GREAT RESET noemen ze het al, of BUILDING BACK BETTER. Het ligt op de lippen van alle wereldleiders; ze promoten het allemaal. Elke overheid is er mee bezig. In 2030 bezit je niks meer maar ben je gelukkig! Als dat geen propaganda is …

Ga je gang. Noem mij maar complotdenker, aluhoedje, wat je maar wil. Leg het snel aan de kant en ga verder met het schelden op de demonstranten op Facebook. Steun je Burgemeester met het in elkaar meppen van bezorgde en betrokken burgers die er voor jou staan! Voor onze vrijheid! Doe waar je zin in hebt. Maar kom over een paar jaar niet met “ICH HABE ESS NICHT GEWUST” want je had het kunnen weten. Als je dit helemaal gelezen hebt zeker!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.