Tellen met 2 maten

Ik heb al eens geschreven over meten met 2 maten maar vandaag wil ik het hebben over TELLEN met 2 maten. Dan gaat het over covid-sterfte-cijfers en vaccinatie-sterftes. Dan blijkt maar weer eens hoe geslepen en geniepig onze overheid de pandemie van de angst gaande wil houden.

Meerdere bronnen beweren inmiddels dat er meer “prik”-doden zijn als Cocid-19 doden. Als je dat zegt verspreid je “desinformatie” en “nepnieuws“. De officiële cijfers tonen dat namelijk niet aan. Dus gaan we eens kijken hoe die “officiële cijfers” tot stand komen:

Covid-19 sterftes

Indien iemand overleden is en deze persoon is in de weken hiervoor ergens positief getest dan wordt deze bijgeschreven als COVID-19-dode. Soms wordt er zelfs achteraf nog ff een stok in de neus geduwd. Dit echter ONGEACHT onderliggend lijden en/of de meest waarschijnlijke reden van overlijden. Dikwijls werden zelfs autopsies (of obducties, zoals dat heet) verboden of simpelweg niet toegestaan. Doktoren en/of ziekenhuizen kunnen zelfs meer declareren als het een COVID-19 case is. Alles is er op gericht het getal zo hoog mogelijk te houden.

Vaccinatie sterftes

Er zijn meerdere meldpunten en registraties van vaccinatie-sterftes en -schade. Deze organisaties werken lang niet altijd goed samen en wisselen nauwelijks gegevens uit. Ook spreken meerdere registraties over “onder-registratie” wat zoveel zegt als dat lang niet iedereen een melding doet. De FDA in de Verenigde Staten zegt zelf in hun documenten dat ze schatten dat minder dan 1% van de werkelijke gevallen van vaccinatie-schade worden gemeld.

Over het melden bestaan grote discussies. Nog meer over de beoordeling hiervan. De landsadvocaat ( in een verweer ter zitting) is daar duidelijk over:

Dat vermoedelijke bijwerkingen zijn vermeld, betekent echter nog niet dat deze ook daadwerkelijk door het desbetreffende vaccin zijn veroorzaakt. Met betrekking tot de meldingen van overlijdens merkt Lareb bijvoorbeeld op dat bij een groot deel daarvan een al bestaand gezondheidsprobleem de meest voor de hand liggen verklaring is.

Lareb benadrukt dan ook dat gegevens over de meldingen uitsluitend gebruikt mogen worden na overleg met Lareb, dit om de juiste interpretatie te waarborgen.

Dit betekent zoveel als: Je moet ZELF causaliteit (verband) aantonen tussen overlijden en een vaccin. Vandaag geprikt, vanavond gestorven is dus absoluut NIET VOLDOENDE om causaliteit aan te tonen. NU geprikt, direct omgevallen zelfs niet. Tel daarbij op dat obducties veelal verboden of niet toegestaan werden en je hebt een onmogelijke opgave.

Conclusie

Uit officiële rechtszaken blijkt dat de werkelijke doden AAN Covid-19 nog geen 1% bedragen van de Corona-Dashboards. Uit documenten van registratie-instanties blijkt dat nog geen 1% van de vaccinatie-doden juist wordt gemeld en/of wordt opgenomen in de cijfers. Dus samenvattend: Covid-19 MAAL honderd en vaccinatie GEDEELD door honderd. Dit gaat, wat mij betreft, de Dikke Van Dale in als “POLITIEK TELLEN“.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , . Bookmark de permalink.