Robert adviseert “Niet het eerste narratief geloven. Wacht even af en probeer in het NU te blijven leven“. Ik heb me dat advies aangetrokken en laat het altijd even bezinken. Ik wil even kijken wat er gebeurt en hoe de reacties zijn. Nu er (bijna) 2 dagen voorbij zijn wil ik er mijn visie op geven: Hoe kijk ik tegen de overweldigende “landslide” MAGA overwinning aan:
Ik ben geen Trump-fan maar wil dat eigenlijk niet iedere keer benoemen. In een eerder blog zet ik dat uitvoerig uiteen. Toch ben ik niet bepaalt ongelukkig met de uitslag en daar heb ik, in grote lijnen, 3 redenen voor:
- Trump is de minst slechte van de 2 keuzes. Als Kamala Harris ergens voor staat is het de continuïteit van het beleid en dat wil ik zeker niet.
- Trump heeft beloofd een einde te maken aan het Oekraine conflict en dat vind ik, voor ons land, een heel belangrijk punt.
- Trump staat voor MAGA (Make America Great Again) en daarmee gaat hij zich meer concentreren op de binnenlandse politiek dan op de buitenlandse. Minder bemoeienis en inmenging van de VS met ons en andere landen is, in mijn optiek, een goed streven.
Allereerst dus het alternatief: Kamala Harris. Niet eens democratisch gekozen door haar eigen achterban en naar voren geschoven omdat de seniliteit van Biden niet langer houdbaar was. Ze kreeg de vraag of ze iets anders zou doen als haar demente voorganger en daarop wist ze geen antwoord. Alles blijft bij hetzelfde en dat betekent waarschijnlijk dat ze dezelfde “puppet” zal blijken als Joe Biden. Volgzaam, gehoorzamend aan TPTB.
Dat betekent dus nog méér ClimateChange nonsens, méér Woke dwang & cancelling, méér oorlogshitserij, méér Big Pharma zakkenvullen, méér vooringenomen narratief volgende pers, méér beperkende maatregelen op Social Media en Internet en minder vrijheid van meningsuiting. NEE DANK U!
Er MOET een einde komen aan de schertsvertoning in Oekraïne, de proxy oorlog waar alleen zakkenvullers baat bij hebben en onschuldigen slachtoffer worden. Donald Trump heeft ons beloofd daar een einde aan te maken en ondanks dat ik niet zo naïef ben om dat klakkeloos te geloven heb ik meer vertrouwen in een einde met Trump dan met Harris die het gevoerde beleid alleen maar zal bevestigen. Ik geef Trump het voordeel van de twijfel en ik wacht het even af.
Als er iets duidelijk is geworden tijdens de campagne van Trump is het wel dat hij zich wil concentreren op de VS en veel minder op de geopolitiek. Ik vind dat persoonlijk een prima streven. Bemoei je niet met de rest van de wereld en zorg voor je eigen onderdanen, je eigen economie en eigen zorgen. Dat zal wellicht wat protectionisme opleveren maar daar komen we wel doorheen. Ik zit minder in mijn maag met 10% importheffing als met het opblazen van gaspijpleidingen en sponsoring van een Oost-Europese schurkenstaat.
Tot zover mijn 3 hoofdredenen maar zeker niet onbelangrijk is zijn samenwerking met Kennedy en Musk: Na het lezen van “De gevaarlijkste Dr. op aarde” van Robert F. Kennedy jr ben ik ervan overtuigd dat Bobby koppen gaat laten rollen in het cojona-schandaal. Wellicht die van Fauci het eerst. Er moet afgerekend worden met de verantwoordelijken voordat we verder kunnen, is mijn bescheiden mening, en Fauci heeft een hoofdrol gehad in het wereldwijde bedrog. Ook heeft Trump beloofd de Kennedy-files definitief te openen en dat zal hopelijk een schok teweeg brengen in de VS. Een bewustwording van wat er zich al decennialang afspeelt onder invloed van CIA en de Deep State.
Ik hoop dat een klein stukje van het “gordijn” hierdoor open zal gaan. Dat zal de geloofwaardigheid van Trump ook ten goede komen. Hij heeft het al jaren over deze “verborgen krachten” die spelen in het machtigste land ter wereld. Ook de standpunten van Kennedy t.a.v. de Oekraïne spreken boekdelen:
Maar ook heb ik meermaals en goed geluisterd naar de waarschuwingen t.a.v. AI uit de mond van Elon Musk. Ik hoop dat dit de aandacht krijgt die het verdient, de komende tijd.
Last but not least: Gezien de media-oorlog die gevoerd is tegen Trump is mij duidelijk geworden dat hij een bedreiging vormt voor de gevestigde orde, het narratief. Ik vind dat een heel positief signaal. Ik ben zo ziek van het cojona-debakel, de woke-cultuur, de alphabet-people en de eeuwig voortdurende oorloghitserij dat ik graag Trump het voordeel van de twijfel gun. Tenslotte was het (Nobelprijs-voor-de-Vrede winnaar) Barack Obama die de meest conflicten startte overzees en de meest troepen de dood in joeg. Dat zegt alles over het geopolitieke narratief wat heerst.
Donald Trump daarentegen beëindigde de meeste conflicten (in zijn vorige ambtsperiode) en haalde meer troepen terug naar huis dan elke Potus in de gehele geschiedenis van de VS. Hij reisde de wereld rond en kreeg meer respect van leiders in alle landen dan welke President ooit. Waar de hele MSM schreeuwde dat daar oorlog van zou komen bracht het vele malen meer rust als het beleid van zijn voorgangers. Met Rusland, met China, in het Midden-Oosten en zelfs in Noord-Korea.
En natuurlijk zijn er nog zorgen. Zorgen over het Midden-Oosten want Trump is pro-Israël, een verbeten zionist. Een conflict met Iran ligt dus nog steeds op de loer. Ik hoop op praktisch en zakelijk inzicht van zijn zijde maar het is ook niet meer dan hoop.