Het houdt niet op, niet vanzelf

De rust lijkt wedergekeerd in ons landje. Geen besmettingscijfers meer elk uur op de radio, geen zelfbenoemde virus specialisten meer in de media, geen maatregelen meer, geen persconferenties. Maar ik schrijf met nadruk LIJKT. De angst wordt namelijk zorgvuldig in stand gehouden. Van het woord VIRUS lijken maar 2 letters verdwenen te zijn: VIRUS; het angstbeeld focust nu op de RUS, Putin de verschrikkelijke. Sommige media durven zelfs een kernoorlog aan te halen alsof we terug in de zestiger jaren zijn. Schuilen onder je lessenaar ……

Maar bij velen is de angst ook niet verdwenen. Nog dagelijks zie je mondkapjes voorbij komen, ook nu het niet verplicht meer is. Ik was vorige week bij een arts die zijn gezicht nog steeds verstopte achter dat ding. Eerlijk gezegd had ik geen vertrouwen in hem. Zeker een medicus zou beter moeten weten.

De Oekraïne lijkt al opgenomen te zijn in de EU en wordt openlijk financieel, economisch en militair ondersteund. Maar terwijl iedereen naar Oekraïne kijkt gaat de trein gewoon door. De EU smeed plannen en neemt wetten aan (Digital ID), de WHO breidt haar “toolkit” uit met nieuwe verstrekkende afspraken met landen en de MainStream Media bericht er nauwelijks over.

We moeten de rol van de MainStream Media ook niet vergeten. Nu niet en in de toekomst niet, NOOIT. Zonder de onaflatende propaganda in de MSM was het hele corona-debakel niet mogelijk geweest. Als de Media, net als in 2009 (Mexicaanse griep), kritisch was geweest en haar werk had gedaan dan had het WHO kaarsje, dat Tedros in 2020 ontstak, nooit een wereldwijde brand kunnen worden. De media heeft een cruciale rol gespeeld en speelt deze nog steeds.

Ondanks de minutieuze planning vooraf (Event201) hadden journalisten een eigen verantwoordelijkheid moeten tonen, onderzoek moeten doen en aan de bel moeten trekken. Wat ik deed in 2020 en in 2022 nog een keer hadden zij ook kunnen doen: gewoon eenvoudig cijfers controleren. Als je één blik werpt op de, Nederlandse of wereldwijde, sterftecijfers had iedereen de conclusie kunnen trekken dat er geen sprake was van een pandemie.

En als later de zaken (misdaden tegen de menselijkheid) onder de loep worden genomen mogen we de Media ook niet vergeten. Wanneer er tribunalen komen, en die gaan er komen, moeten we niet alleen Gates, Tedros, Schwab, Fauci en andere aanstichters en de uitvoerders (overheden, VN, EU) vervolgen maar ook zeker de Media (NOS, RTL, Telegraaf, Volkskrant, etc, etc) en wellicht ook “journalisten” individueel. Zij claimen het “geweten van de democratie” te zijn maar hebben het laten afweten op meer dan schandalige wijze.

Maar misschien meer nog moeten WIJ dat evalueren, herinneren en herdenken. We moeten ons realiseren wat de rol was ,en is, van de media. Opdat we ons niet weer voor de gek laten houden.

En omdat Willem Engel alleen onder “monddood” voorwaarden is los-gelaten uit zijn cel kan ik het geen vrijheid noemen en blijf ik dus roepen:

Blijf kritisch, blijf nadenken en FREE ENGEL!

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.