Herhaling: leugens omtrent corona

Ik weet het: ik val in herhaling. Maar blijkbaar is het nodig. De propaganda is zo ingesleten dat zelfs de alternatieve media de “foute” begrippen, definities en leugens gewoon overnemen. Hierdoor ontstaat er een zeer vertekent beeld en kun je geen juiste interpretatie meer geven aan de afgelopen 2 jaren. In grote lijnen val ik terug op 4 eerdere artikelen van 08-05-2020, 30-12-2020, 10-09-2021 en 06-02-2022 die nog steeds niets aan waarde verloren hebben, ondanks dat het “voorbij lijkt“.

Terwijl ik een zeer interessant stuk zit te kijken van Blckbx met Flavio Pasquino en immunoloog prof. dr. Theo Schetters valt me op dat men begrippen als “besmettingen” en gestorven “aan/met corona” te pas en te onpas gebruikt. Laat hier geen misverstand over bestaan: er zijn géén besmettingscijfers voorhanden!!! Ik kan het niet genoeg benadrukken! Er zijn slechts cijfers over de aantallen positieve PCR-tests die niets zeggen over besmettingen.

Zelfs Marion Koopmans, medeauteur van de beruchte PCR-test-paper, heeft al meer dan een jaar geleden toegeven dat een “positieve PCR-test géén besmetting is“. Stop dus alsjeblieft met het gebruik van het woord “besmettingen“. Het geeft een héél verkeerd beeld van de situatie.

Vervolgens, in hetzelfde gesprek van Flavio met prof. dr. Schetters, verschijnt er op de sheets van de presentatie het volgende:

Alsof er (nog steeds?) een discussie zou zijn of de sterftecijfers die men presenteert MET of AAN corona zou zijn. Die discussie is er NIET! Er bestaan géén cijfers omtrent overleden AAN corona. De cijfers zijn, van meet af aan, bijgehouden van gestorven mensen MET een positieve PCR-test, géén autopsies, geen verdere onderzoeken en geen verdere verklaring. Gewoon MET dus, punt uit.

Blijf daar dan alsjeblieft bij en draag niet bij aan de verwarring die het narratief en de MainStream Media al genoeg verspreid. Lees mijn ludieke artikel van 8 mei 2020 nog maar eens aandachtig terug. Toen dacht ik overigens nog dat elk normaal denkend mens hier binnen een paar weken doorheen zou prikken 🙂 Er is sindsdien nog NIETS veranderd. De leugen duurt voort.

Overigens wil ik nog wel een keer terug komen op het “Totaal aantal overleden COVID-19-patiënten“, temeer omdat dit nu dus duidelijk NIET meer benadrukt wordt: 22.007 (bron RIVM). Overigens is dat (nog steeds) doorgeteld over 3 (!) seizoenen. Dat heeft men nog nooit gedaan. Cijfers worden altijd PER SEIZOEN aangeduid en we kunnen dan ook niet anders als dit delen door 3 = 7336

We hebben het dus, zelfs volgens de officiële cijfers van het RIVM, over een bijzonder normaal gemiddelde. Er is dus géén sprake van een pandemie. Zeker als je in ogenschouw moet nemen dat de cijfers MET terug bijgesteld dienen te worden naar cijfers AAN. Hoogstwaarschijnlijk blijft er dan maar een fractie van dit cijfer over. Helaas is dat niet meer mogelijk.

Dan rest me nog om de prikken aan te halen: Allereerst STOP met het woord “vaccinatie”. Het is géén klassieke vaccinatie. Dat moge inmiddels toch wel iedereen duidelijk zijn. De prik is een, nog steeds niet goedgekeurde en dus experimentele, gen-therapie waarvan we inmiddels al weten dat deze je:

  • NIET beschermt tegen COVID-19 (of welke andere seizoensgebonden griep)
  • NIET vrijwaart van overdracht aan anderen

Het is dus, in tegenspraak wat de propaganda blijft roeptoeteren, niet effectief. Met enige regelmaat krijg ik berichten uit directe kring dat mensen positief getest zijn (en dus zogenaamd COVID-19 hebben gekregen) ondanks de 2 prikken en 2 boosters. Mondjesmaat wordt ook inmiddels toegegeven dat je nog steeds corona kunt krijgen als je volledig gevaccineerd bent.

Aan de andere kant is ook inmiddels meer dan duidelijk dat het niet veilig is. Daar waar onze RIVM “geweldig” is geweest met cijfers in de afgelopen 2 jaren laten ze ons nu hopeloos in de steek. Er is bijna onmogelijk aan cijfers te komen omtrent de doden en “gewonden” gerelateerd aan de prikken. Het topje van de ijsberg komt langzaam aan bovendrijven en dat voorspelt niets goeds. Er zijn nu al wetenschappers die beweren dat er méér doden als gevolg van de prikken zijn dan als gevolg van COVID-19.

Ik sluit me daarbij aan om de doodeenvoudige reden dat de doden aan griep (zoals we rhino, influenza en corona virussen al decennia noemen in de volksmond) niet afwijken van eerdere jaren. De totale oversterfte echter in 2021 is wel significant hoger dan de oversterfte in 2020 en die zijn, naar mijn idee, waarschijnlijk te herleiden naar de prikken (lees Cijfers openen je ogen).

Inmiddels zegt het CBS onderzoek te doen hiernaar maar komt vooralsnog met “smoesjes” (corona, uitgestelde zorg). Het lijkt er niet op dat ze bereid zijn te onderzoeken of er een relatie is met de prikken. Wat opvalt is dat het CBS absoluut niet meer in lijn loopt met het RIVM. Daar waar de RIVM, over een totaal van ruim 2 jaar, spreekt van 22.007 heeft het CBS de cijfers plotseling significant naar boven bijgesteld. Dat verscheen gisteren op de NOS nieuwssite. Het CBS heeft het over 21.049 in 2020 en plotseling 19.379 in 2021. Dat zou nagenoeg het dubbele van het cijfer van de RIVM zijn. Zijn ze nu al bezig met het verdoezelen van de prik-doden?

Hoe het ook zij, de informatie die wij krijgen is niet waar, gelogen of op zijn minst bijzonder gekleurd. Hou je dus bij de feiten. Wat je werkelijk weet en kan controleren is key.

En omdat Willem weer terug is en zich blijkbaar weinig gelegen laat aan mijden van de (alternatieve) media kan ik weer afsluiten met:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.