10 signalen dat de oorlog deel van de Great Reset is

  1. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne veroorzaakt nu al een ongekende verstoring van de wereldwijde toeleveringsketens, verergert brandstoftekorten en veroorzaakt chronische inflatieniveaus.
  2. De economische gevolgen van de oorlog zullen leiden tot een drastische inkrimping van de wereldwijde beroepsbevolking.
  3. De oorlog heeft de afhankelijkheid van Europa van de Russische energiesector aanzienlijk verminderd en de centrale plaats van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling en ‘net nul’-emissies, die de kern vormen van de Grote Reset, versterkt.
  4. Door de oorlog veroorzaakte voedseltekorten zullen een grote zegen zijn voor de synthetische biologie-industrie, aangezien de convergentie van digitale technologieën met materiaalwetenschap en biologie de landbouwsector radicaal zal transformeren en de adoptie van plantaardige en in het laboratorium gekweekte alternatieven op wereldschaal zal aanmoedigen.
  5. De uitsluiting van Rusland van SWIFT (The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) voorspelt een economische reset die precies het soort terugslag zal genereren dat nodig is om grote delen van de wereldbevolking in een technocratisch controlenetwerk te dwingen.
  6. Deze oorlog markeert een belangrijk keerpunt in het globalistische streven naar een nieuwe internationale, op regels gebaseerde orde die in Eurazië is verankerd.
  7. Met toenemende speculatie over de langetermijnimpact van de oorlog op de bilaterale handelsstromen tussen China en Europa, zal het conflict tussen Rusland en Oekraïne Israël – een vooraanstaand pleitbezorger van de Grote Reset – naar een nog grotere internationale bekendheid katapulteren.
  8. Het is nu algemeen bekend dat digitale id’s een centraal onderdeel vormen van de Great Reset-agenda van het World Economic Forum en moeten worden gestroomlijnd over industrieën, toeleveringsketens en markten als een manier om de SDG’s van de VN voor 2030 te bevorderen en geïndividualiseerde en geïntegreerde diensten te leveren in toekomstige slimme steden.
  9. Europa ligt direct in de vuurlinie zodra een hybride oorlog tussen de NAVO en de Chinees-Russische as onderweg is.
  10. De economische implicaties van deze oorlog zullen zo rampzalig zijn dat regeringen en de publieke sector een aanzienlijke injectie van particulier kapitaal nodig zullen hebben om het financieringstekort aan te pakken.

Uit “10 Signs The War In Ukraine Is Part Of The Great Reset” van TYLER DURDEN

En omdat Willem Engel alleen onder “monddood” voorwaarden is los-gelaten uit zijn cel kan ik het geen vrijheid noemen en blijf ik dus roepen:

Blijf kritisch, blijf nadenken en FREE ENGEL!

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.