Werk gezocht

veiligheidsvestOok hier slaat de crisis toe en tel daarbij op dat het in toenemende mate moeilijker wordt om een baan of werk te krijgen en/of te houden als je lid bent van een motorclub. Alleen al dit jaar ben ik 2 klanten kwijtgeraakt in direct verband met mijn lidmaatschap. Ik ben dus genoodzaakt een aanvullend inkomen te zoeken op korte termijn.

Aangezien ik duizenden lezers bereik met dit blog dacht ik: laat ik dit medium maar eens gebruiken voor mijn speurtocht:

Ik ben per 1 januari op zoek naar 15 tot 20 uur per week werk. Mag in de vorm van een parttime arbeidsovereenkomst, ZZP, aanneming, uurtje factuurtje, etc, etc. Ik kan beschikken over eigen IT omgeving, kantoor in het centrum van Helmond, auto, alle rijbewijzen en ben de Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig in woord en geschrift.

Ik ben op zoek naar:

IT werk, liefst in de infrastructuur en / of virtualisatie. 20 jaar ervaring met Netware, Microsoft, VMware en vele netwerkcomponenten (routers, switches, AP’s, ed.) van Cisco en HP. Mijn specialiteit is architectuur, innovatie en beheer van netwerken van 20 to 2000 werkplekken maar heb in het verleden ook servers en werkplekken onderhouden in het MKB.

Juridisch werk, liefst arbeidsrecht en / of bestuursrecht. Ruime ervaring in klachten, bezwaren, beroepschriften en vovo’s. Arbeidsrechtelijke opleiding aan het KUB te Tilburg en een aantal jaren ervaring als medewerker sociaal team van een Vakbond.

Financieel administratief werk. Ervaring in opzetten en onderhouden van boekhouding voor eenmanszaak, VOF, BV’s, Stichting en Vereniging. Tevens belastingaangiftes, bezwaar en beroepschriften belastingdienst, debiteurenbeheer en ledenbeheer.

Een combinatie van bovenstaande is natuurlijk ook mogelijk.

Mochten jullie in de komende weken iets voor me tegenkomen op feestje, etentjes, kerstdagen en andere samenkomsten: denk even aan me. Tevens (ik vraag er nooit om maar deze keer wel) wil ik je vragen dit maximaal te delen. Thanx in advance.

Reacties graag richten aan

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.