Politieagent misbruikt burgernet

NabilOu-AissaAMSTERDAM (ANP) – 3 jeugd-voetballertjes van Ajax zijn vandaag opgesloten nadat een politieagent het burgernet te hulp riep na een woordenwisseling.

De agent, die zich overigens niet bekend maakte als ambtenaar van politie, reed een weg op waar auto’s (in die richting) niet mogen rijden. De jeugdspelertjes van Ajax vonden dit asociaal en wilde de bestuurder hierop aanspreken. De agent stapte echter niet uit en bleef herhaaldelijk toeteren waardoor een fatsoenlijk gesprek onmogelijk bleek.

AjaxToen de jeugdspelertjes niet (snel genoeg) aan de kant gingen stapte de agent in burger woedend uit en raasde op de mannekes af. Hierdoor in onbalans geraakt en op de schouder gevallen liep de agent hierbij lichte schaafwonden op. De voetballertjes konden de humor hiervan wel inzien en besloten lachend hun weg te vervolgen. “Boontje komt om zijn loontje” moeten ze gezongen hebben.

PolitieDe agent, die nog altijd zich niet bekend maakte aan de jongens, besloot zijn gram te halen en schakelde zijn collega’s en zelfs burgernet in. Daarbij beweerde hij dat hij mishandeld zou zijn door 3 volwassen kerels. Het moge duidelijk zijn dat de jongens nog bij de jeugd van Ajax speelden dus er geen sprake van volwassenheid kan zijn.

Inmiddels zijn de drie gearresteerd en vastgezet. Door de agent is een proces-verbaal op ambtseed opgesteld waardoor dit door elke rechtbank als de enige waarheid zal worden gezien. Het ziet er dus slecht uit voor de jeugdige talenten.

Lees het bovenstaande en realiseer je dat het werkelijk de waarheid kan zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.