Overheid pakt TV-makers hard aan.

BBCpedosDe maat is vol! BBC-beerput vol met pedo’s. Het is inmiddels overduidelijk dat TV-makers allemaal pedofielen zijn. Zoveel is wel duidelijk geworden uit de onthullingen bij de BBC. Het zijn georganiseerde netwerken die ongestraft hun gang kunnen gaan in hun studio’s. TV-studio’s zijn vrijplaatsen van deze criminelen en hun maatschappij ontwrichtende activiteiten. KarlNotenHet netwerk is ook overduidelijk internationaal en de TV-studio’s in Nederland zijn even zo goed besmet. Alles wijst erop dat TV-makers internationaal samenwerken en pedofilie verspreiden over de wereld. Internationale samenwerkingsverbanden zijn hiermee wel aangetoond en het wordt tijd dat onze overheid hierop ingrijpt.

IvoOpsteltenMinister van Veiligheid en Justitie kondigt maatregelen aan: “TV-makers laten zich in ons land kennen door verstoringen van de openbare orde, waarbij geweld en bedreigingen niet geschuwd worden. De omroepen hebben veel leden, die zich met (zware en ondermijnende) criminaliteit bezighouden en men stelt eigen regels boven en buiten de regels van de rechtsstaat. De omroepen zijn daarmee een criminogene omgeving, waarin het makkelijk crimineel (internationaal) zaken doen is.“. ( citaat TV-makers in Nederland, een uitgave van de Politie ).

Minister Opstelten kondigt vergaande maatregelen aan: “Al deze ernstige verstoringen van de rechtsorde vragen om een integrale en daadkrachtige aanpak van de overheid. Door krachten te bundelen, informatie te delen en ons voortdurend te bezinnen op de effecten van de aanpak, werken politie, justitie, gemeenten en belastingdienst samen aan een veiliger Nederland.“. ( citaat TV-makers in Nederland, een uitgave van de Politie ).

PietBroertjesBurgemeester Piet Broertjes van Hilversum kondigde vanmorgen in een persconferentie aan dat vandaag invallen gedaan worden in alle TV-studio’s van Hilversum. “Vrijplaatsen voor pedofilie zoals deze worden per direct gesloten. Wij willen en zullen niet langer accepteren dat men hier ongestraft mee weg komt” aldus de burgervader. TV-Inval1Het is echter zeer belangrijk dat gemeentes en burgemeesters nauw samenwerken. Het kan niet zo zijn dat men in een aanliggende gemeente direct weer een studio opent.“. Vooralsnog is niet bekend of de burgemeester van Aalsmeer ook meewerkt.

De_Wereld_Draait_DoorMatthijs van Nieuwkerk reageerde onthutst via twitter: “Het kan toch niet waar zijn dat we allemaal over een kam geschoren worden. Hoe moet het nu met de uitzending van vanavond?“. Maar ondanks de protesten zullen de studio’s vanavond dicht blijven. Van Nieuwkerk stapt naar de rechter.

Minister van VenJ reageerde via een ingelaste uitzending gecontroleerd door het ministerie: “Het is natuurlijk echt aanpakken waar informatie daar aanleiding toe geeft en het bestuur gaat zeker niet over een nacht ijs. Die grijpt uitsluitend in als dat nodig is.“. Het lijkt er niet op dat Opstelten bakzeil haalt.

vrijdag-topoverleg-over-motorclubsMinister Opstelten in de voorgangsrapportage: “Er is een flink aantal barrières tegen de TV-makers opgeworpen. Zo is een groot aantal studio’s gesloten of voorkomen, evenementen zijn geweerd en leden van omroepen die wetten en regels overtreden worden met persoonsgerichte interventies integraal aangepakt.“. ( citaat voortgangsrapportage ).

JorisHoge ambtenaren bij het Openbaar Ministerie steunen de acties volledig: “Het werd hoog tijd dat hier iets aan gedaan werd. TV-makers konden al lang genoeg ongestraft hun gang gaan en de overheid heeft veel te lang toegezien zonder in te grijpen. Dit gaat veranderen.“. Een en ander is nauwgezet gecommuniceerd met Australië en Engeland via Interpol. Men bekijkt of studio’s aldaar ook gesloten kunnen worden.

UmbertoTanPresentator en BN’er Umberto Tan is bang voor “imago-schade“. Maar zolang hij niet openlijk afstand doet van andere TV-makers heeft hij dat natuurlijk geheel aan zichzelf te danken. Hij kan tenslotte stoppen met zijn werk en een baan aannemen bij de plantsoenendienst. Wellicht moet hij eens vrijwilligerswerk gaan doen om zijn “imago” op te poetsen. Waarom gaat hij geen roze jasjes dragen en konijnenkooitjes schilderen?

Matthijs_van_NieuwkerkZojuist werd bekend dat het kort geding dat Mathijs van Nieuwkerk heeft aangespannen tegen de burgemeester van Hilversum “niet ontvankelijk” is. Niet alleen is het beleid van het ministerie van VenJ onfeilbaar volgens de wet maar vooral de burgemeester  van Hilversum is niet verantwoordelijk voor de besluiten.  “Omdat de acties zijn uitgevoerd door particuliere beveiligers is het bestuursrecht niet van toepassing.” aldus de bestuursrechter.

OpsteltenIn de tweede kamer gaf Minister Opstelten antwoord op Kamervragen: “Op uw vraag of ik me niet aan de grondwet van Nederland en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens moet houden laat ik u weten dat de wetten niet gelden voor diegene die deze wetten maken. Aangezien ik vele van deze wetsvoorstellen zelf heb geschreven ben ik gerechtigd hiervan naar believen af te wijken.“.

Beste lezer. Bovenstaande is natuurlijk uit de context. Maar is dit zo moeilijk voor te stellen? Dit is namelijk precies wat er gebeurd op dit moment met het beleid tegen motorclubs. Blijf nadenken en beoordeel zelf of een paar motorclubs die een beetje intimiderend op u overkomen het waard zijn dat we alle grondrechten overboord gooien.

Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither. (B. Franklin ).

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.