Ongeluk op A12 door motorrijders Satudarah?

SatudarahMisselijkmakend vind ik wederom de kop van het artikel op de NOS site: “Ongeluk op A12 door motorrijders Satudarah“.  Hoezo DOOR Satudarah? Als er een paar automobilisten weer eens zitten te gapen en een staart van een file niet zien? Wat kan de club daar aan doen?

Maar we lezen maar weer eens een paar regels verder: “De ride out wordt begeleid door de politie“. Aha, nu komt de aap uit de mouw!!! Was dus toch de VERANTWOORDELIJKHEID van onze dienders! Dus duidelijk weer een typisch geval van HOE VEGEN WE ONZE STRAAT SCHOON EN GEVEN DE MOTORCLUB HIERVAN DE SCHULD?

LangzaamaanDeze week hebben vele automobilisten hinder ondervonden van onze dienders omdat ze hun macht misbruiken en actie voeren op de snelwegen. Als ieder ander burger of organisatie dit zou doen dan staan dezelfde dienders voorop om hier een einde aan te maken. Niet te spreken over de schade aan de economie.

Maar als dan een motorclub, één keer per jaar, een herdenking heeft dan haalt men alles uit de kast om dat weer in een kwaad daglicht te stellen. Dan is er plotseling een “gevaarszetting” aan de orde. Zoals gezegd: misselijkmakend!

Burgers in Nederland: hoe lang duurt het totdat jullie hier doorheen prikken?

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.