Disobey unjust laws

DisobeyUnjustLawsStrakke analyses en heldere betogen laat ik graag over aan Joseph Raaijmakers. Onze voorganger! Een jaar geleden bemerkte ik al dat de jubel aangaande het verenigingsverbod van Martijn er een was met een dubbele bodem. Niet omdat ik blij ben dat deze smeerkezen geen platform meer hebben: Integendeel zelfs. Maar het ging om de achterliggende strategie. Het maatschappelijk laten ‘inweken’ dat het dus mogelijk is om grondwettelijke vastgelegde rechten (het recht op vereniging en vergaderen) door de rechter teniet te laten doen.

Enig hoongelag viel mij ten deel. ‘Jij denkt toch niet dat’ en ‘dat is ze al eerder niet gelukt dus waarom nu wel’ . Beste leute…onze opponent is almachtig, gewiekst en meedogenloos. Men manipuleert en dirigeert. Dit is nog maar het begin. Het draaiboek is nog maar pas geopend, en de strijd is nog maar met begonnen. Maar laten we alsjeblieft een ding niet uit het oog verliezen: dit gaat natuurlijk om de MC’s….maar feitelijk gaat het om onze vrijheid. Die is in het geding. Want elke vorm van verzet van ‘het volk’ zal bestreden worden. En als er geen wettelijke basis voor is dan maken ze die wel. Poetin is een amateur, Kim Yong Un een prutser! De ware dictators zijn door ons zelf verkozen…dat maakt het nog meer dan tragisch.

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.