Complot Theorie

Normaal probeer ik ver weg te blijven van complottheorieën. Ik wil me beperken tot de feiten en een simpele “connect-the-dots”. Maar nu laat ik me toch verleiden. Simpelweg omdat de “dots” niet meer logisch passen. Ik ben de logica kwijt. Er klopt simpelweg iets niet meer en ik moet dat aan elkaar krijgen. Denk met me mee:

Dat er geen levensgevaarlijk virus onder ons is kunnen we inmiddels wel concluderen uit alle officiële bronnen. Een IFR van 0,15% (net als de griep), de algemene sterftecijfers die niet oplopen. Er is simpelweg geen “killervirus” onder ons. Het is niet meer als een seizoensgebonden griep/verkoudheid/corona-virus zoals elk jaar. Maar er is wel een tegenstelling ontstaan van “volgers” en “dissidenten” of gewoon WAPPIES zoals de ze door de “volgers” genoemd worden. Een strijd van schapen en, in mijn ogen, herdershonden die nog enigszins een beetje logisch verstand laten werken.

Maar waarom pusht men dan onaflatend de gentherapie die men “vaccin” noemt? Natuurlijk speelt geld een enorme rol, die lijntjes zijn overduidelijk, maar er moet meer zijn. Als er een duivels complot gaande is gaat het om meer dan alleen geld. Het gaat om macht, controle, “the new world order” oftewel AGENDA 2030. Meerdere internationale ongekozen organisaties duwen ons een richting in, zeer doelgericht en niet bepaald verdekt.

Dat Bill Gates een belangrijke rol speelt is ook inmiddels iedereen wel duidelijk. Hij zei zelf dat de wereldbevolking gereduceerd kan worden als gevolg van “goed vaccineren” en zijn vader was een bekende voorstander van de reductie van de wereldbevolking. Dat lijkt er dus overduidelijk mee te maken te hebben. Reductie van de overbevolking …

Maar de “volgers” en de schapen kapot spuiten lijkt me niet logisch. Dan hou je alleen dissidenten en critici over en dat is niet echt een fundament voor een gedweeë en volgzame samenleving.

Dan duikt het steeds steviger wordend gerucht op dat het TOCH wel eens een man-made-virus kan zijn. Het zou toch wel eens zo kunnen zijn dat een artificial-gain-corona-virus “ontsnapt” is uit het lab in Wuhan. Zelfs Biden en Fauci doen mee in de roddel. Is dit een voorbereiding? Leid dit ergens naartoe? Het lijkt erop dat juist DIE mensen die ons voor gek verklaarden en er alles aan deden om dit gerucht uit de wereld te krijgen, inclusief censuur en harde maatregelen, nu plotsklaps dit gerucht verspreiden. Waarom?

Nu komt mijn theorie, waarmee ik de puntjes aan elkaar knoop:

Wat als de experimentele gentherapie (verhult als zogenaamd COVID-19 vaccin) nou eens een “vaccinatie” is voor wat nog moet komen? Wordt er een werkelijk levensgevaarlijk virus losgelaten ergens in het najaar? Een snelle “killer” die de “niet-behandelden” uitschakelt. Zoals Bill Gates voorspeld: Pandemie 2. Dan houd men een gereduceerde en volgzame wereldbevolking over die men kan kneden zoals men wil. Alle critici uitgeschakeld, alle dissidenten verwijderd. De weg zal open liggen voor de “New World Order”.

De VS zal China de schuld geven en een 3e wereldoorlog zal dreigen. De leiders sluiten zich een paar dagen op, onder de vlag van de VN, en zullen als HELDEN naar buiten komen want een allesvernietigende oorlog is voorkomen. Diplomatie overwint. En men leefde nog lang en gelukkig …

We lijken 2 keuzes te hebben: Je gelooft het en rent naar de vaccinprikker; ZO, gefopt, ik ben er nog.

Of je gelooft het niet en laat het over je heen komen. We zien wel.

Ik kies voor een 3e mogelijkheid: Als dit werkelijk waar is dan wil ik niet meer leven op zo’n wereld. Laat maar komen. Neem me maar mee in de eerste golf.

Ik ben een kind van de zestiger jaren. Ik heb gepuberd in de 70’s, zo vrij als een vis. Ik ben getrouwd in de tachtiger jaren, toen alles mogelijk was. Ik heb geprofiteerd van de 90’s IT-gekte, de opkomst van het Internet en de milleniumbug. Ik heb de langzame teloorgang van onze vrijheden gezien na 9/11. De man-made-crisis van 2008 en de oplichting rondom het Mexicaanse virus. Ik ben de laatste 10 jaar vervolgd, gedemoniseerd, geridiculiseerd, omdat ik me aansloot bij motorrijdende veteranen.

Maar OOK heb ik uit het leven gehaald wat er in zit, en meer. Ik heb motor gereden als een idioot, gezopen op feestjes, geknokt voor mijn lifestyle. Sex gehad op de meest idiote plekken en nog idiotere manieren. Mijn motor meermaals gecrashed dus mijn grenzen overduidelijk opgezocht. Ik heb een groot deel van de wereld gezien, zonder mondkapje en met knuffels. Ik heb mensen geholpen en liefgehad. Ik heb mijn buren geëerd. Ik heb me christelijk gedragen terwijl ik met moslims in harmonie leefde.

Als de toekomst er uit ziet als in MIJN theorie, dan zijn wij er weg van; HOUDOE!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, ICT, MotorClub's met de tags , , , . Bookmark de permalink.