Tweede Kamer: Leugenachtige poppenkast

Vandaag maar weer eens even gekeken naar onze politici in de Tweede Kamer. Ik blijf met mijn zorgen zitten over het Social Credit System (CTB, QR-code) en zo ook Freek Jansen van het FVD. Hij stelde er al eerder kritische vragen over en daarover konden we al concluderen dat de VVD er gewoon over liegt.

Freek kwam zelf ook nog even aan het woord en daarop volgden interrupties van Gert Jan Segers van de ChristenUnie. Hij zei het volgende:

Iedereen heeft het recht op zijn eigen zorgen maar hier zijn geen zorgen voor nodig omdat er geen begin van een meerderheid, laat staan een substantiële meerderheid, die voor een Sociaal Krediet Systeem is dus die is er niet, GAAT OOK NIET GEBEUREN

Ik werd toch even benieuwd naar zijn stemming inzake de Motie van het lid Van Houwelingen over het uitsluiten van de invoering van een sociaalkredietsysteem in Nederland.

Ik bekeek de hoofdelijke stemming die op 12 oktober is uitgebracht. Het verbaasde me absoluut niet dat deze zelfde heer Segers van de ChristenUnie op die dag gewoon tegen stemde en deel uitmaakte van de meerderheid die het Nederlandse volk dus duidelijk NIET wil garanderen dat dit Sociaal Krediet Systeem er niet komt.

Beste heer Segers, mag ik u even herinneren aan gebod 9 van de 10 geboden: Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naasteExodus 20:16 .

Maar ja, politicus en christen, is dat geen Contradictio in terminis?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.