FVD en SCS

Gisteren waren we op de FVD partijdag in Eindhoven. Hoewel ik nog altijd geen goed gevoel heb bij politieke partijen in het algemeen was ik hier tussen gelijkgestemden, zowel sprekers als toehoorders. Ik heb Thierry, Ralf, Pepijn en Freek persoonlijk bedankt voor hun inzet in de Tweede Kamer. Gideon was er helaas niet maar ook voor hem geld hetzelfde: Bedankt!

Ik zou mezelf niet zijn als ik niet een paar puntjes van kritiek had: Allereerst even je (gratis!) ticket controleren … met een scanner en een QR-code … Daar hebben jullie niet goed over nagedacht … Bij mij roept het herinneringen op. Dan was er een security aanwezig die vergelijkbaar is met een rechtbank. Zakken leegmaken, door een poortje, PIEP en fouilleren maar weer; o ja, ik had bretels aan … levensgevaarlijk… Ik was bijna omgedraaid. Dit is ook de angstcultuur en ik wil daar niet aan meewerken; FVD wel? Zelfs al zou er in Nederland een gevaar voor aanslagen of terrorisme zijn (wat er niet is), dan nog moeten we daar niet aan toegeven. Dit soort praktijken maken de angstcultuur alleen maar erger. Dan hebben we geen fundamentalisten nodig; dan maken we zelf onze samenleving al kapot.

Dan de drankjes: GEEN CASH! Alleen pin. WAT? We moeten cash omarmen, bewust gaan gebruiken, duidelijk maken dat we dat willen en dat het niet mag worden afgeschaft. Ik ging dan ook de discussie aan: Jij MOET mijn geld aannemen, dat is een wettig betaalmiddel! Ondanks dat ik tussen veelal gelijkgestemden stond keek men me vreemd aan. Waar maak je je druk om? Juist ja, jullie hebben het nog niet helemaal begrepen.

Maar het was een gezellig samenzijn met, zoals gezegd, gelijkgestemden. Mensen die zich zorgen maken over onze toekomst. Allerlei onderwerpen passeerden de revue: Cojona, Oekraïne, ClimateHoax, CBDC, de boeren, etc, etc, etc. Ik miste echter de allerbelangrijkste: SCS of Social Credit System. Soms denk ik wel eens dat de meesten van ons nog altijd niet begrijpen wat dit gaat betekenen dus ik benadruk het nog maar eens:

Hoe ernstig gaat de toekomst veranderen als we een SCS toelaten. Ja, ik weet dat van Houwelingen dit heeft ingevoerd op 7 oktober 2021. Héél terecht! Ik weet ook dat de regeringspartijen dit weg stemden. Ongelooflijk! Mijns inziens werd het met een reden weg gestemd: Het ligt namelijk in de planning; er wordt achter de schermen al aan gewerkt. Dus we moeten er allemaal scherp op blijven; we moeten er voor blijven waken. Alles wat er gaande is, alles wat er speelt, elk detail wat we overdenken voert hier naar toe.

Heel simpel uitgelegd: ons economisch en financieel systeem gaat er aan. Het loopt kapot voor zover het eigenlijk al niet kapot is. We wisten het al vanaf de crisis in 2008 maar eigenlijk al langer. Ongebreideld geld bij drukken en de rente verlagen gaat eventjes goed (als tijdelijke maatregel) maar niet lang en zeker geen jaren. Onze globalisten weten dit al een poos. Daarom is het zeer belangrijk dat men een sterke controle over de massa creëert. Zo sterk dat, als het systeem klapt en je alles wordt afgenomen, in opstand komen nagenoeg onmogelijk wordt gemaakt.

Als je spaargeld, je pensioen, je huis en je middelen van bestaan worden afgenomen is het niet de bedoeling dat je verzet toont. Een Social Credit System geeft de globalisten dit controlemiddel. Tanken? Kan niet meer. Openbaar vervoer? Geen toegang. En ga nog maar even door. In China liggen de bewijzen; het is al gebeurd. Mensen die naar een demonstratie wilden toen de banken hen alles weigerden kregen een ROOD vinkje bij het instappen van de bus. Dit is geen (complot)theorie, dit is realiteit.

We hebben helaas al even kennis mogen maken met een Social Credit System toen het Corona Toegangs Bewijs (CTB) van kracht werd. Stel je even voor dat je bij alles wat je wil doen een QR-code moet presenteren en zodoende toestemming moet krijgen; tanken, boarden, uitgaan, shoppen en ja, zelfs boodschappen. Dat is het einde van de rechtstaat zoals we die kennen. STOP het Social Credit System! Voordat het te laat is. Dat is onze hoogste prioriteit.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.