Bevrijdingsdag

Mijn MENING blijft ongewijzigd. Heel veel van onze VRIJHEID is ons in 2020 afgenomen en daar hebben we nog niet de helft van terug. Zolang er geen gerechtigheid is omtrent alle misstanden in de laatste jaren kan er geen VRIJHEID zijn. Zolang niet ALLE maatregelen, wetswijzigingen en sociale regels zijn terug gedraaid zal er geen VRIJHEID zijn.

Vandaag denk ik aan Mischa Kat die geen VRIJHEID mag ervaren, achter gesloten deuren, in zijn cel. Vandaag denk ik aan Willem Engel die zijn VRIJHEID meermaals moest inleveren omdat hij de waarheid sprak. Vandaag denk ik aan David Icke die niet meer de VRIJHEID heeft om door Europa te reizen. Vandaag denk ik aan Julian Assange die al jaren zonder enige vorm van proces achter de tralies zit. Vandaag denk ik aan Edward Snowden die zich moet verstoppen anders wacht hem hetzelfde lot, alleen omdat hij de perverse activiteiten van de NSA aan het licht bracht. Vandaag denk ik aan al deze en alle andere helden die werkelijke VRIJHEID voor ogen hadden en hebben en er werkelijk iets voor doen.

Vandaag denk ik aan de legendarische woorden van Nelson Mandela:

Als wetten en regels onredelijk worden
rest niets anders dan buiten de wet te leven

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , . Bookmark de permalink.