Dodenherdenking

De MainStream Media kopt dat de omgekeerde vlag veteranen schoffeert op dodenherdenking. Nou, NIET deze veteraan. De omgekeerde vlag is een signaal van nood en zolang ons land in nood verkeerd blijft mijn vlag omgekeerd. Ik heb als militair de orders opgevolgd die mijn overheid mij gaf maar zolang als mijn overheid niet naar mij luistert blijft de vlag op z’n kop. Ik heb deze vlag op mijn uniform gedragen in een strijd voor vrijheid en zolang ik deze vrijheid niet volledig terug heb blijft deze vlag zo hangen.

Vele hoogwaardigheids-bekleders en regeringsleiders hebben tijdens de corona-plandemie de vergelijking gemaakt met oorlog. We zijn in oorlog (met een virus) zei bijvoorbeeld Angela Merkel. Nou, dan zijn al de doden die sindsdien zijn gevallen als gevolg van maatregelen, verkeerde behandelingen (remdesivir), vaccinaties en wanbeleid ook oorlogsslachtoffers en dan ga ik die vandaag ook herdenken.

Vandaag denk ik aan de duizenden oorlogsslachtoffers die de acteur Zelenski en zijn demente vriend Biden op hun geweten hebben. Aan de duizenden slachtoffers in Irak als gevolg van de leugens van het VK en de VS. In het algemeen alle (oorlogs)slachtoffers t.g.v. het Amerikaans Imperialisme in de afgelopen decennia.

Maar vanavond denk ik ook aan Soldaat de Wolf. Hij liet op 14 april 1983 zijn jonge leven in het verscheurde Libanon, op de dag dat ik zelf 20 werd. Terwijl je weet, in het vliegtuig als je om je heen kijkt, dat we niet allemaal terug komen laat het toch een compleet bataljon in diepe rouw achter. Complete verslagenheid, onbegrip en verdriet. Rijnard de Wolf is het gezicht van mijn dodenherdenking.

En ik neem er aanstoot aan dat wederom, mede uit mijn naam als veteraan, propaganda wordt verspreid ten behoeve van het narratief.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , . Bookmark de permalink.