Het is officieel

2 onderzoeken zijn mij opgevallen de laatste tijd: Aan de ene kant een (peer-reviewed) study over de IFR van COVID-19 en aan de andere kant een statistisch onderzoek naar het overlijden als gevolg van het mRNA prikkie. De resultaten van deze 2 onderzoeken leiden officieel tot de conclusie dat de prik dodelijker is dan het virus!

Het Deens onderzoek is duidelijk: Een IFR van 0,0062% zorgt voor 6,2 doden op 100.000 geïnfecteerde mensen. Als je dat projecteert op de totale wereldbevolking van 8 miljard en er vervolgens vanuit gaat dat IEDEREEN besmet is geraakt zou je een sterfte hebben van 496 duizend mensen. Nog géén half miljoen. Klinkt dat veel? Lees even door:

Uit de study van dr Denis Rancourt volgt dat er wereldwijd 13 miljoen mensen zijn gestorven aan het mRNA vaccin. Dat is dus absoluut 26 keer zoveel als aan het virus waartegen men aan het prikken is. Laten we doorgaan met cijfertjes: Ervan uitgaande dat 70% van de wereld geprikt is komen we op een IFR van de prik van 0,2321% . Dat is 38 keer zoveel als het “levensgevaarlijke virus” en zelfs 5 tot 25 keer zoveel als de seizoensgebonden griep (IFR van 0,01-0,05). Vind je het sterftecijfer van een half miljoen nog steeds veel? Let wel: er sterven dus elk jaar 800.000 tot 4 miljoen mensen aan de griep.

Het wordt hoog tijd dat de absurditeit van het hele Cojona-debakel voor iedereen aan het licht komt en door de MSM en overheden wordt onderzocht en behandeld. Dat de verantwoordelijke personen worden opgepakt en verantwoordelijk gehouden worden. We moeten dit tijdperk afsluiten en dat kan niet door het dood te zwijgen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.