Even RUST

Ik heb even rust genomen. Even afstand van mijn blog. Even bezig zijn met andere dingen. PC’tjes in elkaar knutselen. Mijn eigen PC, na 14 jaar, een keer vervangen. En rustig op de bank een serie kijken … ontspannen. We zijn begonnen aan Yellowstone. Net als Sons of Anarchy de zoveelste Hamlet variant. Goed en kwaad zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. En dat is de trend. Maar het is ontspannend, leuk.

Maar deze serie is niet uitsluitend Hollywood-propaganda. Er zijn momenten waar men een andere boodschap vertelt. De boodschap van de foute bedoelingen in samenwerking met Big Tech. Een boodschap van onze boeren onder vuur en de gevolgen daarvan. Een andere kijk op de wereld waar we in leven. Daar kan ik van genieten. Ik hoef niet elke dag alternatief nieuws te horen en zeker niet elke dag de NOS staatsomroep. Maar een balans tussen beiden is prima.

Ik wil je 2 fragmenten niet onthouden:

Zomaar 2 fragmenten die je aan het denken zetten. Als je het wil zien …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.