Bewogen weken

Er gebeurt zo veel, de laatste dagen / weken dat je er geen touw meer aan vast kan knopen als je de verbinding niet meer ziet. Ik heb al zo vaak gezegd dat dit geen losstaande incidenten zijn maar geplande activiteiten. Zelfs de wijze waarop het in het nieuws wordt gebracht is strak gecoördineerd. Inmiddels alweer bijna 2 weken geleden had ik het over het gesprek met Poetin. De massamedia heeft niet stil gestaan en demoniseert Tucker Carlson op alle fronten. De EU onderzoekt of hij geweigerd kan worden in Europa of de Schengen gebieden. De Amerikaanse pers boort Tucker de grond in.

Boris Johnson, voormalig Premier van het VK, noemt hem een ” traitor” ofwel verrader en wil dat hij vervolgd wordt. Maar was het niet Boris die een snel vredesakkoord torpedeerde? Wie heeft er nou Europa en de Oekraïners verraden?

Het is duidelijk dat de oorlog in Oekraïne moet voortduren. Mark Rutte laat zijn oorlogszuchtige taal weer eens horen bij de NPO staatspropaganda (Nieuwsuur) en zet zo zijn open sollicitatie als Secretaris-Generaal van de NAVO kracht bij. In die positie kan hij op de “ knop” drukken en armageddon veroorzaken. Natuurlijk zal Poetin daarvan de schuld krijgen. De VN wil een staakt het vuren in Gaza en iedereen stemt voor, met uitzondering van de VS en laten die nou een veto hebben. Ook de oorlog in Gaza zal dus verder verlopen zoals geplanned.

De terreur van onze overheid tegen de boeren in Nederland leek op zichzelf te staan. Alleen Nederland had namelijk dit absurde stikstofbeleid. Over de oostgrens was stikstof geen probleem, zo leek het. Maar inmiddels worden ook Duitse, Franse en Spaanse boeren lastig gevallen door hun overheid. Andere redenen, verschillende nationale regels maar de terreur is hetzelfde en ook de boeren in die landen komen massaal in opstand. Onze eigen NOS bagatelliseert het.

Zoals ik al eerder opmerkte zit hier een globalistische agenda achter en dit word nu zelfs in de EU duidelijk uitgesproken:

De Kabinetsformatie duurt al even en dat voorspelde Rutte ook. Hij is er op uit om de langstzittende demissionaire Premier te worden. Carolien (BBB) en Geert (PVV) lopen netjes in de pas en Pieter (NSC) torpedeert elke oplossing die wordt aangedragen. Hoe het ook vorm gaat krijgen, er zal een Kabinet komen dat de Agenda 2030 plannen gezagsgetrouw gaat uitvoeren, liefst nog met Timmermans aan het roer ook. Onze democratie is een totale farce geworden en globalistische NGO‘s trekken aan de touwtjes. De echte beslissingen worden allang niet meer in Den Haag genomen en waarschijnlijk ook niet in Brussel. Ook de demente wereldleider aan de andere kant van de plas lijkt geen enkele invloed meer te hebben.

Ondertussen zit Julian Assange nog steeds achter slot en grendel. Het lijkt aan de buitenkant dat er wat getouwtrek is en dat hij zich mag verweren in een rechtbank maar de werkelijkheid is anders: Er is nog niet eens vervolging tegen hem ingesteld. Deze man zit al jaren in de cel zonder enige vorm van proces. En het land wat hiervoor verantwoordelijk is noemt men een democratische rechtstaat. Gelukkig zijn er wel wat mensen op de been om zijn vrijlating te bepleiten. Gelukkig staat hij niet alleen en begint men zich te realiseren wat voor tragedie zich afspeelt.

De betutteling in de pers en Social Media viert hoogtijdagen. Elk artikeltje, elk stukje, elk commentaar wat ook maar enigszins schuurt met het narratief wordt verwijderd, gebanned en verstopt. Als dat met een blog gebeurt met zo’n klein bereik als dit dan kan het alleen maar algoritme zijn en geen handwerk. De redenen doen er niet meer toe; die zijn net zo belachelijk als de verwijdering zelf. Dit was de laatste van Facebook bij de verwijdering van Even RUST:

Cyberveiligheid: Het is mensen niet toegestaan om gevoelige gegevens te proberen te verkrijgen of schadelijke software te delen.

Leg het mij maar eens uit als je een idee hebt. Heeft iemand nog een idee? Ik sluit me aan bij de slotwoorden van de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakušić:

Nou, dat is idiote onzin!

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Oekraïne, Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.