Depopulatie

Ik kreeg veel reacties op mijn laatste blog Wakker. Is mijn ongerustheid terecht? Of draaf ik door? Een ding is zeker, TPTB willen depopulatie en dat is al jaren zo. Met de WEF aan het roer wordt alles daarvoor ingezet:

Ze moeten er hartelijk om lachen maar is dit om te lachen? Deze spreker namens het WEF wil 94% van de wereldpopulatie opruimen. Minder ” footprint” betekent simpelweg minder voeten op deze wereld. 94% minder komt ruwweg neer op een restant van rond de 500 miljoen mensen. Weer dat getal van een half miljard. Het blijft terugkomen.

Lachend brengen ze de boodschap van het uitroeien van 94% van de wereldbevolking. Dit zijn psychopaten.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.