Wakker

Leuke en vooral interessante gesprekken weer vanmorgen en gisteren. Ik zit er vol mee dus kan ook moeilijk praten over koetjes en kalfjes. Vanmorgen kreeg ik de vraag: “Heb jij de indruk dat er meer mensen wakker worden?“. Ik had mijn antwoord al snel paraat:

Ja (klinkt positief he?) maar te weinig en te laat (best negatief). Daarbij vraag ik me serieus af wat wakker zonder actiebereidheid zal doen. Het zal geen verschil maken, nog niet als er 80% wakker is. Agenda 2030 gaat door.

Vooralsnog lijkt het erop dat alleen de boeren bereid zijn om in actie te komen. Zouden die wel in de gaten hebben dat hun leven, zoals ze dat kennen, moedwillig kapot gemaakt wordt? Maar ook die actiebereidheid wordt hard de kop ingedrukt. Dat is ook het beleid van overheden: Weerstand hard de kop indrukken.

Aan de andere kant worden acties die het narratief ondersteunen gedoogd en zelfs gesponsord. Wat zeg ik? De acties van Extinction Rebellion worden zelfs met koffie en thee voorzien door de politie en beschermd. Als een idioot een Koran wil verbranden krijgt ie vergunning, bescherming en vervoer van onze ” sterke arm”.

Maar zelfs al zou er actiebereidheid zijn gaat het vreselijk moeilijk worden. Elke actie met geweld speelt de overheden alleen maar in de kaart en zal met 10 keer zoveel geweld worden beantwoord.

Geweldloze acties, zoals demonstreren voor het Binnenhof, zullen al snel uitgelegd worden als opruiing en als er geen geweld wordt gebruikt dan wordt dat wel geïnitieerd door de Romeo’s.

We zijn zelfs al zover dat het oproepen tot geweldloos verzet als opruiing wordt vervolgd, zelfs als onze politieke leiders dit doen. Gideon van Meijeren werd direct door de NOS geframed naar aanleiding van zijn interview bij Compleetdenkers. Er is nimmer gesproken over “bezetten” en dit wordt nog duidelijker als Gideon de redactie hier op wijst en de NOS hier op reageert met kleine rectificaties. Maar het kwaad is al geschied, de MSM heeft zijn nepnieuws al verspreid en het OM is al in actie gekomen.

Zie ook 2 artikelen op NineForNews: artikel 1 en artikel 2.

Ik geloof er niet meer in dat de agenda (2030) nog te stoppen is. Voor diegene die nog altijd denken dat de corona-plandemie deze agenda 2030 in een stroomversnelling heeft gebracht en dat dit, zoals WEF opperhoofd Klaus Schwab het noemt een “Geweldige gelegenheid voor de grote reset” is, heb ik verontrustend nieuws: de echte stroomversnelling moet nog komen en dat duurt niet zo lang meer. Wat velen vergeten zijn is dat een belangrijk agendapunt van het WEF en daarmee de VN de depopulatie is. Openlijk streeft men naar een wereldbevolking van 500 miljoen en dat is al jaren bekend. Henry Kissinger, de Club van Rome en zelfs de vader van Bill Gates spraken er al over.

En een virus, MRNA-prikken, honger en armoede zijn allemaal te langzaam. De werkelijke stroomversnelling moet nog komen in de vorm van een nucleaire oorlog. Het toneel (Oekraïne), de vreselijke vijand (Poetin) en de zogenaamde reden (onze veiligheid) zijn al zorgvuldig gecreëerd.

Op dit moment worden de juiste “puppets” gepositioneerd. Onze eigen “Minister van Oorlog” Mark Rutte wordt aangesteld als Secretaris Generaal van de NAVO; dat is alleen nog maar een kwestie van tijd. Hij heeft Oekraïne al voorzien van jets en kernwapens als Premier van Nederland. Een tienjarig contract voor steun aan Zelenski is ondertekend.

Net als bij de NAVO-false-flag operatie om de NordStream pijpleiding onklaar te maken zal er nu een false-flag nucleaire -aanval of “-ongeval” worden gecreëerd. Ongetwijfeld zal Poetin hiervan de schuld krijgen en vergelding zal volgen van de NAVO en/of de VS waarop Rusland ook niets anders meer kan als reageren. Armageddon ligt in het verschiet. En dan komt de depopulatie-agenda pas echt in een stroomversnelling.

Het is mij om het even of je in dit scenario gelooft. De elite gelooft er wel in: Miljardair-bunkers: hoe de 1% zich voorbereidt op de apocalyps en De superrijke ‘preppers’ die van plan zijn zichzelf te redden van de apocalyps. Voor mij is het slechts “Connect the Dots“.

Kunnen we het tij keren? Misschien wel maar dan moeten we, op zijn minst, de adviezen van Gideon niet langs ons neer leggen. Dan moeten we er voor zorgen dat deze zittende macht opstapt en niet alleen in Nederland maar over heel Europa en Noord-Amerika. Dan zal de VN geherstructureerd moeten worden en het WEF tot zwijgen gebracht. Helaas zijn dat niet echt de voor de hand liggende en verwachte scenario’s.

Het water in de pan wordt warmer maar de kikker verroert zich niet.

Als de eerste bommen vallen kraait er geen haan meer naar corona, genders, klimaat-verandering, WOKE, NordStream, Israël, Palestina, toeslagaffaire, kabinetsformatie, ……………. ; dan is de GROTE RESET een FEIT!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne, Overheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.