Een Nederland waar je trots op bent.

Vandaag zie ik een spotje voorbij komen van de PVDA. Normaal zap ik dan maar weer door want veel hebben deze lui me niet te vertellen. Daarbij vertrouw ik allang geen woord meer uit hun mond.

Waarom ik nu bleef kijken weet ik niet maar ik deed het. Ik hoorde Samsom zeggen dat ze een Nederland willen creëren waar we WEER trots op kunnen zijn. Dat maakt me boos!

Tegen meneer Samsom wil ik zeggen: IK ben trots op mijn Nederland. Ik ben trots onze multiculturele samenleving. Ik geniet elke dag van het leven in dit land. Ik zie elke dag het goede van dit land. Als u insinueert dat ik niet (meer) trots ben op mijn vaderland dan zit u er flink langs.

Ik ga ook niet meer houden van mijn Nederland dankzij u. Sterker: ik denk dat ik trots ben op mijn Nederland ONDANKS u en uw collega’s.

Laatst zag ik een bumpersticker: “Ik hou van mijn land maar verwar het woord land niet met regering“. Ik vond het een prachtig statement.

Meneer Samsom, u mag van me aannemen: alle liegende politici en alle corrupte ambtenaren bij elkaar hebben geen invloed op de liefde voor mijn vaderland, voor mijn buren, voor mijn club, voor mijn werk of voor mijn inzet voor onze maatschappij. Die zal er nog zijn als jullie allang uitgelogen, uitgespuugd en vergeten zijn.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Een Nederland waar je trots op bent.

  1. oeleboele schreef:

    AMEN ……………… dikke vette AMEN bruur !!!!!!

Reacties zijn gesloten.