Contramedia

NoMCcolorsHet valt op. Het moet toch iedereen opvallen. Het zou iedereen op moeten vallen. Ik hoop dat het aan het einde van deze week de rechter ook is opgevallen: De CONTRAMEDIA.

De Veterans MC voelen zich onheus behandeld en gaan de strijd aan, nu ook in de media. De pers vliegt erop en tot en met de landelijke TV wordt er aandacht aan besteed: Gemeente Breda sluit Veteranen Ontmoetings Centrum door banden met motorclub. Veel steun, veel support en vooral veel onbegrip voor de houding van de gemeente. Hopenlijk gaan er links en rechts weer wat ogen open.

Maar binnen 24 uur begint een “tegenoffensief” in de media: Motorbendes infiltreren bij voetbalsupportersAjax, Feyenoord en drie andere clubs in verband gebracht met motorbendesPolitie: zorgen over infiltratie Satudarah bij onder meer Vak-P van FC TwentePolitie blijft alert op banden motorbendes en supportersPolitie zoekt bendejacks tussen voetbalsupporters. En natuurlijk worden de berichten vergezeld door oude plaatjes van motoren en clubkleuren. Oude berichtgeving met geen enkele nieuwswaarde. Notabene tijdens de winterstop. Over deze verbanden vindt al jaren een suggestieve berichtgeving plaats.

WapensWapens bestemd voor Nederlandse MC. Een uiterst suggestief bericht. Geen idee of deze link inderdaad op enige wijze hard te maken is. Ik denk het niet zelfs. Maar het bericht is natuurlijk plotseling veel interessanter als er MC in wordt genoemd.  Doe een paar keer Hells Angels en Satudarah in de tags en de aandacht is weer gevestigd.

Ik hoop dat steeds meer mensen gaan zien wat ik zie: je mag niets in de positieve zin over een motorclub zeggen. Dan wordt direct een contra-media-aanval ingezet.

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.