Het gaat ons allen aan

Waar we, als Veterans MC, al 3 jaar mee bezig zijn begint langzaam in te zinken bij de massa. Gelukkig! Maar met nadruk begint. We zijn er nog lang niet.

JansenJansenHet Buro Jansen en Jansen schenkt er ook weer aandacht en ik dank hen hiervoor. Serieus aangepakt en hiertoe zijn zelfs WOB-verzoeken ingediend om boven water te krijgen wat er tijdens de Veteranenrit 2013 gebeurd is.

Langzaam beginnen mensen te begrijpen dat de Veterans MC geen “motorbende” of “criminele organisatie” is, zoals onze politie beweerd, overigens zonder enige verdere toelichting of bewijzen. Dat het mogelijk allemaal leugens zijn.

Afgelopen vrijdag kwam er weer een leugen bij: in de Tweede kamer werd de veteranennota besproken. Daarbij waren vele veteranen aanwezig. Een van deze veteranen trok de stoute schoenen aan (waarvoor dank) en vroeg waarom de Veterans MC zo negatief benaderd werden. teeven-kamerWaarom zij opgenomen zijn in het OMG-beleid. Kamerlid en oud-staats-secretaris van VenJ Teeven, in hoogst eigen persoon, beantwoorde deze vraag: “We gaan echt niet over een nacht ijs. Uit onze onderzoeken is gebleken dat leden van de Veterans MC tussen 2000 en 2005 tevens aangesloten waren bij andere beruchte MC’s. Daarom hebben wij ze opgenomen in het OMG-beleid“. Voor mijn gevoel overbodig maar omdat ik zelf pas sinds 2005 bevriend ben met de club en pas sinds 2010 Full Member ben heb ik dit gecheckt bij de oudere members van onze club. TOTALE ONZIN! Een doodordinaire LEUGEN! Wederom kan ik wel zeggen. Maar het snoerde op dat moment de mond van de vraagsteller.

Hoe lang laten WIJ, en dan bedoel ik niet onze club maar WIJ, de burgers, dit nog over onze kant gaan. Deze man is als onbetrouwbaar afgeserveerd als staats-secretaris, zit in de tweede kamer (overigens MET een salaris van een staats-secretaris), en gaat gewoon door met LIEGEN en BEDRIEGEN.

Op de DVBA Facebook pagina begint ook langzaam in te zinken wat we al jaren roepen: dit beleid gaat niet alleen ons aan; het gaat iedereen aan.

TheoSmitsTheo Smits: “Ik hoorde het commentaar live en heb dat met Henk van Boxtel gesproken. Vandaar dat ik het aan hem heb doorgestuurd. Deze man weet echt niet waar hij het over heeft maar kan zomaar roepen wat hij denkt. Ongefundeerd een persoon of groep beschuldigen. Dat heet volgens mij smaad. En volgens de wet is dat strafbaar.“.

JeroenBunteJeroen Bunte op de pagina: “er zijn hier heel wat mensen hier die jullie begrijpen en steunen in persoon. De echte (vooral juridische) strijd zal de VMC echter zelf moeten leveren imho. Ik hoop echter wel dat wat er ook uitkomt en hoe lang het ook nog zal doorgaan jullie gewoon mee blijven rijden met de Veteranen rit ondanks dat, begrijpelijk, de lol er wel wat afgaat voor jullie op deze manier.“.

Vergeet echter niet dat deze strijd een lastige, harde, langdurige en vooral kostbare strijd is. Een strijd die we maar op één manier kunnen winnen: eerlijk, vastberaden en een lange adem! Denk daar aan als je je boos maakt. Denk aan de strijd en denk er over om bij te dragen, ook financieel. Niet alleen voor de Veterans MC maar voor ons ALLEMAAL.

1percentBanner

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.