Pharmalobby chanteert onze minister

Informatie verzamelen en verifiëren. Dat is wat ik doe in deze dagen van “lockdown”. Overigens met heel veel plezier. Bijdragen van bijvoorbeeld Andrew Kaufman bezorgde me dagen werk maar ik kwam tot dezelfde conclusie: Nergens is het aangetoond dat SARS-CoV-2 de veroorzaker is van, wat men noemt, Covid-19. De basis voor een epidemie, laat staan een pandemie, is er NIET. Maar het blijft, voor mij, belangrijk om zaken die ik lees en hoor zelf te verifiëren. Fact-checking heet dat tegenwoordig.

Ik luister en kijk tegenwoordig veel naar LondonReal en niet alleen omdat ik een beetje flauw wordt van de traditionele TV. Brain Rose is mijn nieuwe held. Zijn woorden: “I don’t agree with everything you say but i will defend your right to say it to the death. “. Dat zijn uitspraken die op Mediavrijheid thuis horen:

Ik ben het niet altijd met je eens maar ik verdedig je recht om het te zeggen tot de dood.

En ik blijf luisteren naar de mensen die door Main Stream Media en de “bruikbare idioten” als “gekkies” worden weggezet; worden gedemoniseerd. Nooit een serieus antwoord op hun legitieme vragen geven maar slechts de persoon in diskrediet brengen waardoor er niet meer geluisterd wordt. Dankzij Robert Jensen, die me erop wees, ben ik in het volgende artikel gedoken:

Farmalobby chanteert minister in coronatijd

Is dat weer een “samenzweringstheorie”? Het staat in het NRC (niet dat dat bewijs is maar toch). Gewoon weer factchecking en inderdaad: Uit stukken van de 2e kamer blijkt hetzelfde.

Bijzonder. Maar ik ben bang als iemand hierbij “Bill Gates” had laten vallen, dat het linea recta de hoek van de “gekkies” in gestuurd zou zijn.

Maar hier blijkt gewoon uit dat de Minister, onder druk van de pharmalobby, bereid is de maximum-prijzen los te laten. Wat is het resultaat? Dat we hier ook Amerikaanse toestanden krijgen? Pilletjes die tienduizenden dollars kosten? Zijn we dan allemaal Sicko van Michael Moore alweer vergeten? O ja, dat is voor velen ook een “gekkie”.

Maar het gebeurt dus. Geen complot, geen theorie.

Eerder schreef ik er ook al over maar ik herhaal het nog eens: je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te kijken om de invloed van Bill Gates te ontdekken. Gewoon op de site van onze eigen RIVM: ” De WHO en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)  zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation . Staat er gewoon. LEES ZELF!

Maar ik maak me zorgen hoe lang we nog informatie van derden kunnen lezen / kijken / luisteren. Op de diverse Social Media is het OORLOG. Youtube verwijderd bijdragen van dr. Kaufman, David Icke en dr. Buttar. Bijdragen met inmiddels miljoenen views, sommigen zelfs tientallen miljoenen en vermeld in de top 50 meest bekeken filmpjes op Youtube.

Facebook verwijdert het volledige account van David Icke (1,7 miljoen volgers, als ik me niet vergis). Waarom? Vertel het me maar.

Alles over 5G wordt structureel verwijderd. Terwijl Vodafone vrolijk deze week bekend maakte dat het netwerk operationeel is. We hebben nog geen 5G telefoons, maar toch: HET IS ER!

Voor zover ik kan waarnemen: Randstad (meerdere), Groningen, Eindhoven en Helmond (bron:
https://www.speedtest.net/ookla-5g-map ).

Wat heeft 5G met Covid-19 te maken? Ik heb eerlijk gezegd nog lang niet alle antwoorden maar wel al meerdere links gevonden. Daarover later meer. Wel vind ik het bijzonder dat alles plat ligt maar de uitrol van 5G gestaag doorgaat. Mag ik daar vragen bij stellen?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, ICT. Bookmark de permalink.