How deep is the rabbit hole?

Dagelijks krijg ik berichtjes van mensen die ingaan op mijn berichten. Of ik dit gelezen heb. Of ik dat al wist. Aan de ene kant is het leuk om te zien dat mensen mijn gedachtespinsels lezen. Aan de andere kant ga ik er heel vaak niet in mee. Het moet realistische blijven en ik moet de feiten kunnen checken.

De ene keer is het een bericht dat George W. Bush vast zit op Guantanamo Bay en dat ie al heeft bekend. Dan is Oprah opgepakt voor betrokkenheid bij de satanische deep state. Ik kan zo weinig met deze berichten. Niet te verifiëren en ze voegen ook niks toe. De feiten zijn al erg genoeg zonder er een boel bij te insinueren. Vandaag benaderde men mij met Martin Vrijland. Klik en lees het zelf. Nogmaals: iedereen heeft recht op een mening en is vrij, zolang het nog duurt, om te zeggen wat hij denkt te moeten zeggen. Dat beginsel is en blijft mij heilig.

Of het waar is? Laat mij daarbuiten, zou ik zeggen. Het voelt voor mij een beetje als het het beruchte mes in de rug. Jensen krijgt in de MSM al met vage insinuaties de wind van voren en nu komt de aanval ook van achteren, en zeker niet minder vaag. Moet ik Jensen verdedigen? Nee, ik denk het niet. Hij staat voor waar hij voor staat en soms pik ik er zinnige informatie op. Meer vraagt hij ook niet: “BLIJF WAKKER!”.

Maar dat is wellicht ook het belangrijkste: waarheid zit niet aan een persoon vast. Of het nou Rutte, of Jensen, of Vrijland, of Kat, of Gates, of Tedros is. Er zijn maar heel weinig mensen die ik vertrouw dat ze altijd de intentie zullen hebben de waarheid te vertellen. Maar dan nog, als ze verkeerd ingelicht zijn kan zelfs dan de waarheid anders zijn. Het prettige daaraan vind ik persoonlijk dat ik niemand serieuzer of minder serieus neem. Zelfs Wilders zegt soms zinnige dingen, Micha Kat ook en zo ook Rutte en Jensen. Het gaat om de argumenten, niet om de personen.

Eentje wil ik er wel uitlichten: Janet Ossebaard. Inmiddels natuurlijk enorm bekend met haar 10 delen over de Val van de Cabal. Daar heb ik van genoten. Geloof ik alles? Nou, nee. Zit er waarheid in? Jazeker. Ik denk het wel. Maar waar ik het meest van genoten heb is het feit dat het me niet opgedrongen wordt. Het principe van de Q-anon is: check alles zelf. Toen ze vertelde over het leger van autisten die dat samen doen was ik werkelijk verloren. Ze wist me te boeien en ik heb alle 10 delen achter elkaar gekeken. Veel was herhaling van Zeitgeist (2007) en New World Order (2009), bekend materiaal ( bij de complotdenkers). Maar er verschenen ook nieuwe dingen. Het allermooiste vond ik deel 9 en 10. Zou het waar zijn? Zou het kunnen? Ik sliep die nacht een stuk beter.

Ik bestelde zelfs de DVD (lekker ouderwets) als steunbetuiging op haar site en toen die binnen kwam heb ik het nog eens helemaal gekeken. Dankjewel Janet. Ik hoop dat er een stukje van waar is. Wat? Ik hoop dat deel 9 en 10 helemaal waar zijn. Ik ben er klaar voor. En dankjewel Lange Frans voor je promotie.

Maar uitgerekend Pointer (weet je nog?) van de KRO / NCRV werden gemobiliseerd om haar met de grond gelijk te maken. Niet de feiten, nee hoor, de persoon. Bah!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona. Bookmark de permalink.