Build Back Better, van JOUW geld.

De Mainstream Media begint er stilaan ook steeds meer over te berichten. Het is niet langer meer een “complottheorie” die alleen door de “Wappies” wordt besproken. Maar het blijft een taboe om er nou eens eerlijk en open over te zijn. We hebben het hier over “Build Back Better” oftewel “The Great Reset“.

Tweede kamer lid Krol stelde er vragen over: Onze Minister President heeft het ook over “Build Back Better“; maar wat is dat nou? Mogen we daar over ingelicht worden? Kunnen we daar een debat over houden? De meerderheid van de kamer wil er niks van weten. Dus samengevat: Onze Premier praat publiekelijk over een nieuw beleid maar de volksvertegenwoordiging wil niet weten wat dat is. Vreemd?

Ook gewoon in de MSM (RTLz) te zien: Willem Middelkoop legt nog maar eens uit dat de zogenaamde “Corona-crisis” een rookgordijn is om The Great Reset er door te drukken, waar de werkelijke reden de economische crisis is die al jaren aan het opbouwen is. Hij laat een tabel zien die het uiteenlopen van het begrotingstekort en het bijdrukken van geld laat zien in de VS. In de aanloop van de zogenaamde “Corona-crisis” was dat al enorm, vele malen erger als tijdens de crisis van 2008. We weten inmiddels dat er weliswaar, voor het oog van de burger, een aantal “maatregelen” zijn genomen om te voorkomen dat dit (2008) weer kan gebeuren maar deze stellen weinig of niets voor. De teloorgang van ons financieel systeem heeft zich verder doorgezet en eigenlijk weet elke econoom dat dit vroeg of laat vreselijk fout gaat.

Dus aan alle mensen die zich hebben afgevraagd “WAAROM?” is hier het antwoord. Aan al die burgers die niet zien dat de “Corona-crisis” wel eens misbruikt zou kunnen worden of in het ergste geval opgezet is heb je hier het WAAROM. We stevenen hard naar een faillissement van onze economie en er moet een zondebok gevonden worden: een virus! Een onzichtbaar eng bolletje met tentakels zorgt er voor dat jij er dadelijk heel veel slechter van wordt.

Toch zullen nog steeds velen in Nederland denken: “Wat gaat mij dit aan?” en “Heb ik daar last van?“. Dat is heel eenvoudig: Grote organisaties met ongekozen leiders, samen met onze overheden, zoeken naar oplossingen. Die oplossingen liggen bijvoorbeeld in pensioenfondsen, andere oude dag reserves en spaarrekeningen. Ook onze overheid heeft daar zijn pijlen op gericht. Er moet aan de burger worden uitgelegd dat “The Great Reset” gefinancierd gaat worden met ONZE centjes. “Building Back Better” moet betaald worden door de burger. Van jouw geld dat je opzij hebt gelegd voor moeilijke tijden.

Niet reëel ? Kijk deze reportage maar eens van Nieuwsuur: Hoe de ene na de andere crisis Libanon ontwricht. Het lijkt een “ver van mijn bed” show maar hier zie je wat een overheid doet om het hoofd boven te houden. Zorgvuldig zit er in de inleiding een verpleegster die het toch wel moeilijk heeft met het overlijden van een patiënt en moest huilen maar de rest van de reportage gaat eigenlijk helemaal niet over “Corona”.

De ellende die deze ambtenaar en restauranthouder ondervinden heeft niets met “Corona” te maken maar met de maatregelen die de overheid neemt: Bevriezen van bank- en spaar-rekeningen, bevriezen van pensioenfondsen. De burgers kunnen niet bij hun eigen “appeltje-voor-de-dorst” en voorzieningen voor later. De overheid heeft dat bevroren en de vraag is nog maar of ze dat ooit vrijgeven.

Het is niet zo ver van jouw bed, geloof me. Ook in Nederland zijn al meermaals pensioenfondsen geplunderd en zijn de enorme spaartegoeden van de burgers ook al meermaals onderwerp van gesprek geweest. Er staan namelijk een slordige 487 miljard euro op de Nederlandse spaarrekeningen. Het is slechts een kwestie van tijd dat de Nederlandse burger nattigheid voelt en dit veilig wil stellen door het op te nemen. Dan volgt de onvermijdelijke “bevriezing” van jouw spaargeld want de banken hebben dit geld niet eens. Ze kunnen het domweg niet aan jou meegeven. Gebeurd hier niet? Dream on. Kijk over de grens. Het gebeurd al …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.