Beste agent, militair of medewerker van de Marechaussee,

Uit pure noodzaak en zeer bezorgd over de toekomst richt ik mij tot u op de functie die u bekleed in uniform, maar nog meer op de mens daarachter. In uw loopbaan zult u in situaties terechtkomen waarin u dapper moet zijn. Dit is zo’n moment. Soms is dapper zijn in vertrouwen je eigen ethische kompas volgen. Bent u hiertoe in staat?

De hele wereld is sinds begin dit jaar in de ban van buitenproportionele preventieve en vrijheid beperkende maatregelen m.b.t. een virus met een sterfelijkheidspercentage van rond de 0.13%. (Aldus Dr. Michael Ryan van de WHO op 05-10-2020). Onder de 70 jaar zelfs 0.05%.

Onze regering (en die van vele andere landen) volgt een desastreuze ramkoers, aangestuurd vanuit de WHO, die wanneer je e.e.a. onderzoekt enkel de belangen dient van BigPharma, Multinationals, Bankiers en de elite welke zich hierachter schuilhoudt. Zij hebben onze politici gecorrumpeerd met lobbygeld en mooie carrière beloftes. Uw goedheid wordt momenteel door hen misbruikt voor een rampzalige agenda (UN Agenda2030) en u wordt opgezet tegen het volk wat u liefhebt. Het doel van deze agenda is de uitrol van een nieuwe wereldorde naar een communistisch model zoals in China. Een agenda die vrijheid en veiligheid zoals u en ik, uw familie en kinderen, uw kleinkinderen, uw naasten en medemensen zozeer koesteren en liefhebben, onmogelijk maakt. Dezelfde vrijheid en veiligheid waar u zich zo voor meent in te zetten.

Onze grootouders hebben hiervoor gevochten en velen zijn hiervoor gestorven. Bezorgde mensen over de hele wereld komen nu samen en organiseren grote demonstraties omdat onze vrijheid en die van u in het gedrang komt. Helaas wordt door de Mainstream Media hier totaal geen aandacht aan gegeven of wordt e.e.a. oneerlijk geframed (bewijzen hiervan ten overvloede). Goedwillende mensen worden bewust dom gehouden, op een dwaalspoor gezet of zelfs gecriminaliseerd. Alarmerende Artsen, wetenschappers, advocaten, rechtsgeleerden en goed geïnformeerde burgers over de gehele wereld spreken hun zorg uit over wat er nu gaande is. Op de bekende social media platforms en zoekmachines op het internet worden zij massaal gecensureerd. Dit is een enge en heel erge zorgwekkende ontwikkeling.

Onze regering gaat haar boekje ver te buiten. Onze grondrechten worden met voeten getreden. De economie is doelbewust de vernieling in geholpen. Gezinslevens zijn kapotgemaakt. Mensenlevens zijn ondergeschikt aan deze agenda. Alles moet hiervoor wijken. Het volk is monddood gemaakt en wordt nu zelfs letterlijk met een bewezen nutteloos mondkapje gemuilkorfd. De democratie is overleden.

Ik herinner mij de val van de Berlijnse muur in 1989. Ik heb nooit begrepen hoe het überhaupt ooit zo ver heeft kunnen komen. Ik zie het nu weer gebeuren. Over de afschuwelijke taferelen ten tijde van de tweede wereldoorlog zeiden wij DIT NOOIT MEER! Maar verdoofd en gehypnotiseerd door de misleiding en propaganda van de mainstream media (die in de zak zitten van dezelfde elite) sukkelen we zo slaapwandelend de afgrond in. Wanneer u deze agenda bestudeert zult u ontdekken dat uw hoofd ook al op het hakblok ligt. U werkt mee aan onze en aan uw eigen ondergang. U graaft uw eigen valkuil door achteloos ieder (vaak zelfs onwettelijk) bevel van deze regering op te volgen. Weet u zeker dat u hieraan wil meewerken? Wat zullen uw kinderen of kleinkinderen hier straks van vinden?

Het is noodzaak om NU zij aan zij te gaan staan met het volk om samen onze vrijheden te bewaken! De spoedwet Covid19 is onlangs op 28 oktober ondertekend. Deze wet vermaakt onze democratie definitief tot dictatuur. Met deze wet heeft de regering het recht om bijvoorbeeld kinderen bij de ouders weg te halen en in quarantaine te plaatsen op grond van een mogelijke verdenking van een besmetting met een virus wat voor 99.98% van de mensen ongevaarlijk is. U zult hier straks voor ingezet worden. Men wil een vaccin verplichten voor een voor het gros van de bevolking ongevaarlijk virus wat tot op de dag van vandaag niet eens geïsoleerd is nota bene. Wij zijn niet tegen een vaccin of het gebruik van een mondkapje voor hen die denken daarmee beter af te zijn, maar wel tegen de verplichting hiervan. Sinds wanneer maken wij de mens verantwoordelijk voor de gezondheid van de ander? Dit is psychopatisch. Dit zou hetzelfde zijn als bij iedereen de hamburgers uit de handen slaan die de McDonalds uitkomt.

Een groep mensen zal hierdoor straks, net als in de 2e wereldoorlog, buiten de maatschappij komen te staan omdat zij geen verplichte M-RNA vaccinatie willen welke hun DNA wijzigt. Lees die zin nog eens. Wie ben je dan eigenlijk nog? Dit is ziek. Ik wil niet dat er met mijn of uw DNA gerommeld wordt! Met de komst van de Covi-Pass en de verplichte vaccinaties zal je buitengesloten worden wanneer je weigert. Je zal je niet meer vrij kunnen bewegen. Een van de speerpunten van Agenda2030 waar o.a. Bill Gates & Klaus Schwab achter zitten en waar deze vaccinatiezwendel ook onderdeel van is, is depopulatie (oftewel het uitdunnen) van de wereldbevolking. In uw functie zult u zometeen ook een van de eersten zijn die dit vaccin zal moeten nemen. Begrijpt u nu mijn (en onze) zorgen?

Ik respecteer u en heb begrip voor de tweestrijd die u zult doormaken. Ik zou niet graag in uw schoenen staan. Mijn verzoek aan u is om te luisteren naar de mensen die nu bezorgd zijn, die zich bekommeren en dapper hun nek uitsteken voor de vrijheid, ook de vrijheid van u en uw naasten. Werk hen niet tegen. Sta hen niet in de weg. Kies alstublieft wat juist is wanneer het er op aankomt. Dit moment is aanstaande. Ik wens u veel wijsheid toe. Wij rekenen op u. Ik vertrouw er op dat u het juiste zal doen. Luister naar uw hart met een blik op de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Een bezorgde burger.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.