Verplicht vaccineren

Gisteren ontving ik het trieste bericht in eigen kring: Buurman met spoed opgehaald (hartaanval) door ambulance één dag na vaccinatie. Natuurlijk zal men claimen dat er sprake is “onderliggend lijden” en dat het uiteraard NIETS met het vaccin te maken heeft maar ik heb mijn bedenkingen daarbij.

Ondanks dat je er steeds meer over hoort en leest was het voor mij nog niet eerder zo dichtbij. De berichten worden ook steeds schrijnender (zie onder). Daar bovenop wordt het steeds meer duidelijk dat de vaccins VERPLICHT worden. Onze overheden gaan over tot dwang om iedereen gevaccineerd te krijgen. Op de website van het Rijksvaccinatieprogramma staat nog steeds te lezen: ” Er is geen verplichting om te vaccineren in Nederland. Het is vrijwillig.” Maar we weten inmiddels beter. Niet alleen gaan we behoorlijk beperkt worden in ons leven als we niet gevaccineerd zijn maar de eerste voorbeelden verschijnen al van verplichte vaccinatie:

Een peloton van de landmacht moet zich laten vaccineren voor vertrek naar Litouwen. Er is één militair die dit weigert en hij moet thuis blijven. Defensie onderzoekt of hij strafrechtelijk vervolgd ( Militaire Kamer ) kan worden voor het weigeren van een dienstbevel. Dit is dezelfde overheid die ons met de hand op het hart beloofd dat het niet verplicht wordt; echt niet; eerlijk waar; gaan we niet verplichten …. LEUGENAARS!

Tevens hebben we deze maand een uitspraak ontvangen van het Europese Hof in Straatsburg: Mensenrechtenhof: land mag vaccinatie verplichten. Natuurlijk toevallig juist op dit moment. Hoewel de meeste media nog voorzichtig zijn en deze uitspraak (over kinderen in Tsjechië) niet direct koppelen aan de huidige coronavaccins is onze rijkspropagandakrant de Telegraaf al zeer zelfverzekerd: “Die uitspraak is belangrijk voor de inentingscampagne tegen het coronavirus” en “Het hof schept ruimte voor een eventuele verplichte coronaprik“. De krant sluit weliswaar af met “Het kabinet heeft steeds gezegd dat de coronaprik vrijwillig moet blijven.” maar ik geloof dat de trend gezet is.

Mensen, alsjeblief, doe je ogen open!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

https://dissident.one/2021/02/19/senioren-met-geweld-vastgebonden-8-doden-na-dwang-vaccinaties-in-berlijns-verpleeghuis/
Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , . Bookmark de permalink.