Ik ben een nonconformist

Het wordt steeds gekker. Telkens als je denkt “ze kunnen het niet gekker maken” verzinnen ze wel weer iets. De laatste trend: het “reproductiegetal” loopt op. Waar dat cijfer vandaan komt mag Joost weten maar het is trendy. RTL nieuws meld: “Het reproductiegetal ligt in het geheel boven de 1. Een reproductiegetal van 1,06 betekent dat 100 mensen die corona hebben, samen 106 andere mensen besmetten. Dat is nog niet voldoende om het virus af te remmen. Vorige week lag het zogenoemde R-getal nog nipt onder de 1 (100 mensen die samen corona hebben, besmetten toen samen 97 andere mensen) “.

De getallen zijn allang niet meer verdedigbaar dus gaat men met percentages smijten die niemand kan controleren en die afgeleid zijn van definities die aantoonbaar niet waar zijn, vergezeld door vreselijke stemming makende plaatjes. De hele stelling gaat compleet mank. Allereerst praat men over “mensen die corona hebben ” maar dat is gewoon een dikke vette leugen. Men heeft het hier namelijk over de “positieve PCR tests” en we weten inmiddels dat dit niet betekent dat je “besmet” bent of “corona” hebt. Dat hebben zelfs de grootste doemdenkers en meest vreselijke virologen en politici toegegeven. Ten tweede zul je het totaal aantal afgenomen tests moeten toelaten in de vergelijking. Anders kun je niet spreken van “oplopen” van het R-getal. Je hoeft toch geen wiskundige te zijn om dat te begrijpen.

Er komen steeds meer regeltjes bij waardoor je verplicht moet gaan “testen”, of je nu een ziektebeeld hebt of niet. Zelfs kinderen op de basisschool worden te pas en te onpas getest terwijl deze groep NUL risico loopt. Dat betekent dat er dus ook steeds meer getest wordt. Wat steevast ontbreekt bij de cijfers is het aantal afgenomen tests. En dat getal is zo belangrijk om het in perspectief te zetten. We weten inmiddels dat de PCR-test een 2% “false positive” geeft, zoals dat zo mooi heet. Heb je dus 100.000 mensen getest dan heb je al 2.000 positieve tests. Daarbij is gebleken dat mensen nog meer “positief testen” als ze gevaccineerd zijn (toch vreemd).

De MainStream Media is net zo schuldig aan deze wereldwijde corona-hoax als de WHO, de pharma en de politiek. En ik ben van mening dat deze dus uiteindelijk ook net zo verantwoordelijk zullen worden gehouden. Want het gaat uitkomen, daar kun je vanuit gaan.

Er zijn 2 getallen werkelijk van belang: Allereerst de IFR oftewel hoeveel mensen gaan er dood aan. Dat getal is inmiddels 0,14%. Als van Haga vragen hierover stelt in de kamer is één van zijn vragen: “Wat was de IFR van influenza in de jaren 2017, 2018 en 2019 in Nederland?“. Een logische vraag, zo lijkt me. Als men beweerd dat er iets verschrikkelijks aan de hand is zal men het toch moeten vergelijken. Het antwoord van Minister de Jonge is onthutsend: “De IFR van influenza is niet bekend in Nederland. Hiernaar wordt geen specifiek onderzoek uitgevoerd.“.

Het 2e getal van belang is de totale sterfte. Niet van corona of iets dergelijks maar gewoon ALLE overledenen in Nederland. Dat getal blijkt niet noemenswaardig hoger als andere jaren. Niet alleen in Nederland maar in steeds meer andere landen blijkt dit uit de statistieken. De conclusie die we daaruit kunnen trekken is simpel: Zelfs al geloof je nog in het bestaan van het levensgevaarlijke corona-killer-virus dan gaan er niet meer mensen aan dood als voorheen aan de griep, longontsteking, kanker, hart- en vaatziekten, enz, enz.

En tenslotte: Tegen al die mensen die me al van alles genoemd hebben wil ik het volgende zeggen: Als jullie er blij van worden om mij een complotdenker, wappie, gekkie, leugenaar, terrorist te noemen, ga je gang. Het zal me jeuken. Als ik iets ben dan is wel een NONCONFORMIST. Ik ga er namelijk niet meer in mee. De leugens zijn overduidelijk. Zelfs de officiële cijfers duiden niet op een pandemie. We worden voor de gek gehouden. HET IS EEN HOAX! Ik kan het niet anders meer brengen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , . Bookmark de permalink.