De onzin gaat onverminderd door

Terug van vakantie weer terug in het dagelijkse leven, voor zover je van “dagelijks leven” kunt spreken. Alles is zo ongelooflijk onwerkelijk. Ondanks dat de berichten zich opstapelen worden deze, naar mijn idee, massaal genegeerd. Omdat er toch een paar hele goede bijzitten ga ik er maar eens een paar uit lichten:

Allereerst BLCKBX.TV van Flavio Pasquino. Zeer onthutsend om te zien dat ons kabinet al medio maart 2020 wist dat de lockdowns 5 keer zoveel schade zouden aanrichten aan de gezondheidszorg als opbrengen. Dit alles blijkt nota bene uit WOB documenten:

Advocaat Niels Vanaken slaat alarm omtrent de “vaccinatie”-doden. Officiële cijfers laten een heel ander beeld zien als onze overheid en pers willen toegeven. Wanneer duikt een journalist hier nou eens serieus op?

Tot mijn grote verbazing gaat Cafe Weltschmerz uitgebreid in gesprek met een van mijn persoonlijke helden. De titel zegt alles: “De man die keer op keer gelijk bleek te hebben

Tenslotte wijst de tweede kamer Mark Rutte wederom op de leugens en legt toch wel iets meer bloot over de contacten van onze Premier met Klaus “The Great Reset” Schwab.

Deze week kreeg ik de vraag: “Hoe weet jij dit alles?“. Mijn antwoord was logischer als de vraag: “Hoe komt het dat jij dit NIET weet?“. Het ligt namelijk gewoon “op straat”. Niks “complot theorieën“, niks verborgen, geen geheime agenda’s, gewoon common sense, boeren fluitjes verstand. Zelfs Frans Bauer heeft het begrepen.

Men is onze wereld niet aan het “veranderen”; men is onze wereld doelbewust aan het kapotmaken. Ook JOUW wereld. Wordt het niet eens tijd dat we opstaan?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.