Propaganda wordt maatstaf

Zojuist weer een stukje propaganda zitten kijken van de NOS (op 3):

De staatstelevisie draait op volle toeren, dat heb ik al meer opgemerkt. Maar het neemt steeds schandaligere vormen aan. Deze dame geeft “de burger” uitleg over waarom onze boodschappen duurder worden. Waarom “ons geld” minder waard wordt. Dat heet INFLATIE. Tot zover heeft ze gelijk. Maar hoe komt dat? Zoals verwacht en voorspeld krijgt CORONA de schuld. Hogere prijzen van vracht, energie, productiekosten, e.d. Echter GEEN WOORD over het overmatig creëren van geld. Terwijl juist DAT de hoofdreden is van de waardevermindering van ons geld. Lees dit artikel:

Hoe kun je een item maken over inflatie en de productie van de geldmachines daar niet bij vernoemen? Maar ze gaat nog een stapje verder: een grote invloed op inflatie is de “ONRUST”. Ze noemt zelfs het schandalige voorbeeld dat een werknemer om meer salaris vraagt omdat alles duurder wordt. DAT moet je vooral NIET DOEN. Daarmee creëer JIJ ONRUST! Dan ben JIJ de oorzaak van de inflatie!

Ja, de schuld ligt natuurlijk bij die burger. Zou het de ongevaccineerde burger zijn?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.