Factcheck de factcheck

Naar aanleiding van mijn blog gisteren over de Code van Neurenberg stuurde een van mijn vrienden me een “factcheck” toe. Omdat ik open sta voor alle input heb ik deze eens aandachtig gelezen. Het is natuurlijk van deze tijd. Als een bewering bedreigend is voor het narratief komt er wel een factcheck naar voren. Voor mij zegt het vaak juist het tegenovergestelde: Het is geheel of gedeeltelijk waar wat er gecheckt wordt. Als het totale onzin is maakt niemand zich druk.

Ik zal de beweringen puntsgewijs op een rijtje zetten en per punt een reactie hierop geven:

  1. Vaccinatiecampagne is geen experiment
  2. Alle info over de vaccins is vrij beschikbaar
  3. De vaccinatie is niet verplicht

De eerste bewering (factcheck) is ronduit een leugen. Het is heel duidelijk, zelfs als je de bijsluiter (Pfizer) leest, dat het “vaccin” niet is goedgekeurd. Het bevind zich nog in een experimentele fase tot december 2023 en hebben we het dus over een tijdelijke experimentele toelating onder strikte voorwaarden. Men kiest ook zeer zorgvuldig de woorden “Het gebruik van de vaccins werd goedgekeurd“. Dus NIET het vaccin is goedgekeurd. Beter was geweest als men gezegd zou hebben “Het gebruik van de vaccins werd TIJDELIJK toegelaten“. Dit had alles te maken met de geclaimde “noodsituatie” en het ontbreken van medicijnen maar daarover verderop meer.

De tweede bewering is ook aantoonbaar NIET waar. Ik heb zelf, persoonlijk, de proef op de som genomen toen ik mijn “uitnodiging” binnen kreeg. Men was niet eens in staat me te vertellen WELK “vaccin” ik zou krijgen dus was het schier onmogelijk om VOORAF de bijsluiter te lezen. Tot zover de mogelijkheid om je tevoren te informeren.

Tenslotte de derde bewering “De vaccinatie is niet verplicht”. Allereerst heeft art. 1 van de Code het niet over “verplicht”. In de Code staan begrippen als “dwang” en “misleiding“. Van beide is zeer duidelijk sprake, denk maar eens aan “dansen met Janssen”, de inmiddels roemruchte campagne van Hugo de Jonge.

Daarbij is de 2G discussie in volle hevigheid losgebarsten en wordt er momenteel ook onderzocht of je een QR-code nodig gaat hebben voor je werkplek. Als dat geen dwang is dan weet ik het niet meer. Ook is dit artikel natuurlijk een beetje achterhaald want we weten allemaal dat er in verschillende landen al sprake is van gehele of gedeeltelijke verplichte vaccinatie. Ook Nederland onderzoekt momenteel of het verplicht kan worden gesteld.

Normaal moet een medicijn of vaccin volledig goedgekeurd zijn voordat het (op grote schaal) in gebruik wordt genomen. Hoe komt het dan dat dit “vaccin” in de experimentele fase al in gebruik is genomen? Dat heeft te maken met 2 voorwaarden: Er moet sprake van een directe noodsituatie zijn EN er mogen geen medicijnen voorhanden zijn die werken. Over die “noodsituatie” behoeven we het eigenlijk niet meer te hebben, lijkt mij. Voortschrijdend inzicht leert ons dat COVID-19 een officiële IFR van 0,15% heeft, vergelijkbaar met influenza.

Dan de “medicijnen voorhanden“: Dat is eigenlijk een hoofdstuk apart. Werkende medicijnen zoals Ivermectine en Hydroxychloroquine (HCQ) werden vrijwel direct “verboden” om in te zetten tegen COVID-19. Deze, al jaren goedgekeurde medicijnen, werden plotseling gedemoniseerd en als “gevaarlijk” aangeduid. Tevens zouden deze niet werken tegen COVID-19. Artsen die dit negeerden riskeerden hun vergunning en praktijk.

Volgens het narratief was er dus sprake van het “ontbreken van werkende medicijnen” en dat is noodzakelijk om de verkorte experimentele invoering van het “vaccin” te bewerkstelligen. Ook hier is er, op zijn minst, sprake van misleiding. Ook werd de experimentele fase niet alleen verkort maar werden er hele stappen genegeerd. Zo is de “dier-proef-fase” volledig overgeslagen. De eerste inspuitingen van het “vaccin” in een levend wezen waren direct in de mens. Hoezo geen experiment?

Tenslotte: waarom zou de Voorzitter van de EU voorstellen om de Code van Neurenberg af te schaffen? Omdat die niet van toepassing is? Of omdat die “in de weg” staat? Gewoon logisch boeren fluitjes verstand gebruiken mensen! Het is zo ongelooflijk zichtbaar momenteel.

En kijk de film PLANDEMIC INDOCTORNATION nog maar eens. Daar wordt een goede uitleg gegeven van het verschijnsel “factcheck” en de diverse “factcheck”websites.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

P.s.: Vergeef mij dat ik meermaals het woord “vaccin” gebruik terwijl ik er zelf van overtuigd ben dat het zich hier helemaal niet om een vaccin handelt maar om een experimentele gen-therapie. Lees daarom gerust elke keer als je “vaccin” voorbij ziet komen gewoon “injectie” of “experimentele gen-therapie“.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.