Back to basics, dag 1

Vervolg Back to basics. De eerste vrienden en kennissen melden zich bij mijn meisje: “Wat is Joseph zijn landlijn? Wat is Joseph zijn E-mail?“. En ik had zo mooi het logo van ons bedrijf erbij gezet. Gewoon klikken op het logo en op de site van Fair ICT klikken op “Contact“. Kan niet simpeler. Ook in het menu van deze site vind je een telefoonnummer en een E-mail-adres. Zijn mensen luier geworden met al die Social Media op hun Smartphone? Of denken ze gewoon minder na? Ik weet het niet en ik overtrek het wellicht maar het viel me gewoon op.

Ik heb er nog weinig van gemerkt de eerste dag. Ik ben me er natuurlijk nog heel erg van bewust. Slechts 2 momentjes dat ik mijn Smartphone wilde pakken om iets op te zoeken en dacht “Oh ja”, die is er niet. Dat is dus wat ik op dag 1 het meeste mis: de Wikipedia app. Maar ik ben ook nog niet van huis geweest. Vanmorgen opgestaan en na een bakkie de PC aangezet, zoals ik dat overigens elke morgen doe. E-mail doorgenomen zoals elke dag. Geen foutmeldingen dus ik was zo klaar. Nog wat monitors en logfiles doorlopen en ik ben weer bij.

Toen ben ik een paar lang liggende kleine klusjes gaan doen. Schilderijtje opgehangen. Markiezen open gezet om te drogen van die natte dagen en schoongemaakt. Beetje opgeruimd want vanavond komt er bezoek. Al mijn “rommeltjes” van tafel en gereedschap naar de schuur. Ziet er alweer een stuk beter uit.

Ik mis dat ding nog niet echt maar heb ook nog niet echt een ander gevoel. Dat is mijn conclusie van dag één. Misschien tot morgen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Back2Basics, ICT met de tags , , , . Bookmark de permalink.