Omgekeerde waarheid

Een mix van Main Stream Media en Alternatieve Media stemmen me steeds minder vrolijk. Het kan ook moeilijk anders want van werkelijk journalisme is geen sprake meer. Hélène Hendriks heeft een praatprogramma met “oude” kopstukken uit de “journalistiek”. Ferry Mingelen, Kees van der Spek, Frits Wester. Ze klagen steen en been over de Internet Bloggers die zich journalist noemen, alsof dat een beschermde titel is. Geen inhoudelijke discussie, gewoon bloggers zijn KUT en WIJ journalisten zijn GEWELDIG. Juist hun mening is blijkbaar belangrijk, dat wordt benadrukt.

Maar vooral niet over de inhoud praten. En waarom zij geen gedegen onderzoek doen en eens een keer een kritische houding kunnen aannemen wordt ook niet besproken.

Als er dan eindelijk iemand kritische vragen stelt aan Ab Osterhaus dan liegt ie er gewoon op los. Wilfred Genee vraagt door over de “sterftecijfers”. Ab antwoord gewoon dat er 4 keer zoveel mensen zijn dood gegaan aan COVID als aan de griep, een grove leugen, en dat weet hij. Als Wilfred doorvraagt heeft AB plotseling “de cijfers niet scherp“. Onze vaderlandse expert; degene die zich avond na avond voordoet als degene die er hééééél veel verstand van heeft; plotseling heeft hij geen “actieve herinnering”.

Doet men er alles aan om deze COVID-scam bedekt te houden? Desnoods een oorlog? Het lijkt op een “Wag the Dog” scenario. Of moeten we erger denken? Is de hele Oekraïne crisis niet alleen cover-up voor COVID-19 maar zelfs onderdeel van de “grote afbraak” vooraf aan de Great Reset. Zouden deze monsters zelfs een kernoorlog ontketenen?

Het is moeilijk voor te stellen maar we moeten daar rekening mee gaan houden. Alle politici schreeuwen oorlogstaal. Niemand wil blijkbaar de-escaleren. Massa’s troepen worden naar het grensgebied met Rusland en Oekraïne gestuurd maar Putin is de agressor. Hij is hier voor 110% schuld aan, volgens Jaap de Hoop Scheffer. Zo leert ons de “betrouwbare” Nederlandse Journalistiek (Zembla). Als oud Secretaris Generaal van de NAVO heeft hij er toch verstand van, toch? Maar is hij een neutrale deskundige hier in? Of heeft hij vanuit zijn functie hier al jaren op aan gestuurd?

How deep is the Rabbit Hole? Johan zei ooit: “Je gaat het pas zien als je het door hebt

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.