The Real Anthony Fauci

Na de bestseller The Real Anthony Fauci (zonder enige steun en support van MainStream Media en de grote boekhandelaren) van Robert F. Kennedy Jr. is er nu de verfilming van dit shockerende verhaal rondom een van de meest controversiële “wetenschappers” en beleidsmakers van de afgelopen decennia.

IMDB beschrijft deze film als volgt:

Verschillende experts maken een standpunt tegen het vermeende criminele en schadelijke gezondheidssysteem van vandaag, met de nadruk op Anthony Fauci en zijn rol in het vormgeven van de AIDS- en COVID-19-epidemieën.

Of download in FullHD (1080).

De officiële website: https://www.therealanthonyfaucimovie.com/

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.