Er is weer hoop

Ik ben in tijden niet zo optimistisch geweest als nu. Er lijkt eindelijk wat meer weerstand te ontstaan tegen het (VS) narratief. Meer en meer mensen, en inmiddels gelukkig ook steeds meer leiders, prikken door de farce heen en sputteren tegen. Steeds meer mensen beginnen te zien dat er kwade opzet in het spel kan zijn en dat het narratief dat, vooral door die demente idioot aan de andere kant van de oceaan, als waarheid wordt verkondigd wel eens heel anders zou kunnen zijn.

Allereerst wint de BRICS steeds meer terrein. Wellicht dat Rusland alleen niet economisch op kan boksen tegen de VS maar samen met Brazilië, India, China en Zuid-Afrika wordt het een heel andere verhaal. En steeds meer landen lijken interesse te hebben toe te treden tot de BRICS. Een alternatief voor de dollar, nu nog de “World Reserve Currency” is steeds reëler.

Ook lijkt Saudi-Arabië haar trouwe bondgenoot in de steek te laten. Ze stellen voor dat olie ook in andere currency’s afgerekend mag worden (Roebels?). De rest van de OPEC landen zullen spoedig volgen. Dat is misschien wel het grootste nieuws want de dollar dankt vrijwel al haar waarde aan de koppeling met olie.

In Europa neemt de twijfel over de VS toe. Nadat Biden beloofde de pijplijn te stoppen is dat ook gebeurd. Wie oh wie heeft dat toch gedaan? Maar de VS wil Europa wel “helpen” met de levering van gas. Nu komen zowel Macron als Scholz tot de ontdekking dat de VS 4 keer zoveel vraagt voor dit schaliegas aan Europa als aan de eigen ondernemingen in de VS. Hoezo helpen? Er is een pervers belang voor de VS, wiens economie op instorten staat, om vooral zichzelf te helpen, aan zoveel mogelijk inkomsten en zoveel mogelijk afhankelijkheid van de VS. Er is geen sprake van “solidariteit” als er dollars verdient moeten worden.

En dan te bedenken dat wij, Europa, in deze puinhoop terecht zijn gekomen doordat we solidair met de VS waren. De, door de VS gecreëerde, proxy oorlog in Oekraïne en de Europese sancties brengen niet Rusland maar Europa steeds verder in de problemen. En waarom? Wat hebben wij met Oekraïne? Steeds meer begint het besef door te dringen dat we als Europa misschien wel ZONDER de VS verder moeten en MET Rusland. De NATO verlaten en de EU uitbreiden met Rusland? Waarom zou dat geen reële optie zijn? Rusland is altijd een betrouwbare zakenpartner geweest en de aanvoer van gas zou alleen nog maar uitgebreid worden (NordStream2).

Tenslotte brokkelt ook het COVID narratief steeds verder af. De film, die ik gisteren al hier aankondigde, gaat viraal en ik zit al te wachten op deel 2. De criminelen (en criminele organisaties) in de VS blijken meer en meer verantwoordelijk te zijn voor de corona-hoax.


U.S. Sen. Roger Marshall (R-KS), who is the one holding the money in this photo, tweeted about the preprint from the Boston University-based research team, calling it gain-of-function research. (Photo by Kevin Dietsch/Getty Images) – GETTY IMAGES

En dan sijpelt ook nog eens een bericht door dat men in Boston (VS) weer een nieuwe “strain” van het virus heeft ontwikkeld met 80% mortaliteit (IFR). Men noemt dit “gain-of-function-research” en dit is al jaren verboden op VS grondgebied. Om die reden werd dit onderzoek uitgevoerd in China (Wuhan) en Oekraïne, in opdracht – en onder toezicht – van Amerikaanse wetenschappers. Waar zijn deze idioten mee bezig? Dit moeten toch psychopaten zijn, of niet?

Indonesië, gastland van de G20 volgende maand, wordt onder druk gezet om Rusland uit te sluiten. De President van Indonesië weigert echter hier aan mee te werken.

Steeds meer mensen gaan het zien; worden zich bewust van de leugens en propaganda. En nu ook gelukkig meer en meer leiders.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.