Alleen maar liegen in de MainStream Media

Het begint gewoon te worden. Journalisten liegen er op los en we moeten het maar slikken. Nu kopt de Metro weer dat er “fraude” gepleegd zou zijn bij de NS Publieksprijs.

Fraude? Omdat Carolien en Sylvana een mailtje hebben gehad? De stemming was heel simpel en wordt veel op deze wijze gedaan. Je vult je e-mail in on-line en brengt je stem uit.

Als bevestiging krijg je een e-mail waarop je kunt klikken. Zo ook bij deze stemming:

Simpel op het linkje klikken in je e-mail en de browser opent en bevestigd dat je gestemd hebt:

Dan pas is je stem geldig. Simpel en redelijk betrouwbaar.

Nou krijgen die 2 digibeten een e-mail. Schreeuwen meteen moord en brand maar als je er niet op klikt telt je stem gewoon niet, zo simpel. Blijkbaar heeft iemand voor de lol hun e-mail (staat gewoon on-line) ingevuld maar kan dan dus de stem niet bevestigen. Deze mutsen hebben dus helemaal niet gestemd (als ze tenminste geen bevestiging hebben verstuurd).

“Ik kreeg deze nachtelijke bevestiging dat ik op De Grote Bedrieger zou hebben gestemd”, schrijft Simons

Maar de partijkartel wordt er natuurlijk vreselijk zenuwachtig van dat het boek van Thierry wel eens zou kunnen winnen. Want het is gewoon een prima boek. Dat zou iedereen moeten lezen. En velen hebben het ook gelezen, ik ook! Prima opsomming van al de leugens, als een kalender maar toch leest het vlot. Ik heb, na de oproep van Thierry, ook hierop gestemd. Lijkt mij trouwens ook niks mis mee; dat een auteur een oproep plaatst om op zijn boek te stemmen. Is wederom ook heel gebruikelijk.

Maar ja, de pers MAG liegen, ongestraft, zonder gevolgen. Zelfs als je hen hiermee confronteert op de meest fatsoenlijke wijze (zoals Gideon van Meijeren deed bij dat vogeltje) spreekt er iedereen weer kwaad over: onbehoorlijk, not done, afschuwelijk, gevaar voor de democratie en tenslotte zelfs levensgevaarlijk voor journalisten.

Maar Gideon had gelijk en dat Mereltje zat gewoon te liegen, zo simpel is het. IK heb het namelijk WEL nagekeken:

En de manier waarop Gideon dit flierefluitertje ermee confronteert vind ik PRIMA. Ik zou bijna zeggen EINDELIJK! We leven in een land waar politici van de partijkartel samenzweren met de MainStream Media, dat is voor mij allang duidelijk. Maar dan ben je een “complot-denker“.

Fout. Ik denk het niet; ik weet het zeker. Een samenzwering is een complot (volgens Dikke Van Dale synoniem) en als pers en politici van de regeringspartijen zodanig op een lijn komen tegen de oppositie is dat een samenzwering (complot) en dat denk ik niet, dat weet ik zeker.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.