Het grote ontwaken

Vanmorgen eindelijk de hand weten te leggen op de nieuwe film van Mikki Willis: Plandemic 3 – The Great Awakening. Nadat ik die vanmorgen eerst op de Plandemic Series website had gezet en uiteraard op MediaVrijheid was het tijd om er zelf voor te gaan zitten. Het lange wachten was afgelopen. De inmiddels hoog opgelopen verwachting kan worden beloond. Zou deze film zo goed zijn als de 2e in de serie?

Ik kan jullie zeggen: De film is zelfs beter dan ik had verwacht. Natuurlijk veel informatie die je al weet omdat je jezelf in de materie verdiept. Maar Mikki weet het tot een samenhang te smeden die, naar mijn mening, voor iedereen behapbaar is. Van de oprechte vragen over de massale reactie en gehoorzaamheid van de burgers op de corona p(l)andemie, via de massa-psychose theorie van Mattias Desmet en de opkomst van het communisme tot de huidige realiteit waar we allen in beland zijn. De ware krachten achter overheden, WEF, BLM en de WOKE beweging. Het belang van gezin, geloof en diversiteit. Alles komt op een logische manier bij elkaar. Zoals ik al eerder schreef: Uitzoomen en het grotere plaatje gaan zien.

Maar deze documentaire geeft ook antwoorden op de vraag die Mikki Willis oprecht zelf stelt: “Hoe keren we dit schip?“. Hoe moeten we verder, Wat kunnen we doen? Oprechte vragen van een vader en filmmaker die zich zorgen maakt om zijn land en deze wereld. Over de toekomst en vooral hoe we hier ongeschonden uitkomen. En er komen antwoorden. Ga de film kijken. Het is een aanrader!

Een tweetal citaten wil ik je niet onthouden. Allereerst Mattias Desmet:

Het meest belangrijke punt is altijd dat de dissidente stemmen blijven uitspreken en, ook erg belangrijk: Dat ze niet op hun beurt een massa of menigte gaan vormen.
Dat betekent dat we een coherente groep moeten vormen en wat deze groep moet samenhouden in de eerste plaats is dat iedereen die tot die groep behoort zijn eigen mening mag hebben en die op zijn eigen manier mag uitdrukken.

En ik wil graag besluiten met de prachtige woorden van Del Bigtree:

Ik denk dat het belangrijkste voor mij vrijheid is. VRIJHEID. Ik wil zo min mogelijk wetten, niet meer als nodig om te voorkomen dat we elkaar vermoorden; dat snap ik wel; er zijn maffe mensen; we moeten een balans vinden.
Uiteindelijk wil ik dat mijn kinderen leven in een wereld waar ze vrij zijn om te dromen, risico te nemen, te falen en te slagen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Plandemic met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.