Maak je niet zo druk

Vandaag kreeg ik berichtjes van volgers:

Maak je jezelf nou nog druk over corona? Dat is toch voorbij.

Ik moest er een beetje om lachen. Werkelijk? Denkt er iemand dat dit voorbij is?

De Eerste Kamer heeft zojuist de “Pandemie-wet” er door gejast. Dacht er iemand dat die er voor niks is? Maar voor de echte twijfelaars en ontkenners heb ik nog een paar linkjes:

Allereerst heb ik al meer geschreven over Event 201. Voor mij is het, in ieder geval, zeer duidelijk dat het gehele corona-debakel vooraf geplanned was. Deze “exercise” bewijst dat. Wat veel mensen niet weten is dat de volgende uitbraak ook alweer geplanned is: The SPARS Pandemic. Het scenario loopt ook zo’n 3 jaar, net als covid maar nu van 2025 t/m 2028. Dezelfde spelers natuurlijk ook hier achter de schermen: Johns Hopkins Center for Health Security, net als bij Event 201.

Wie weet, laten ze dit keer wel een echt virus los. Een virus vele malen gevaarlijker als de griep of welk corona-virus dan ook. Hebben ze dat? Hihihi … leuk linkje. Lees het even door. Ik weet het: Het is al een paar jaartjes oud. Maar daardoor niet minder actueel. Let ook even op het citaat “had van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH … de opdracht“. Zou het Fauci persoonlijk zijn geweest? Ja, zolang er dit soort idioten rondlopen houden we ellende.

Tenslotte de media en de “vrijheid” hiervan. Er gaat geen dag voorbij of je hoort in de Media de woorden “nepnieuws“, “desinformatie“, “onjuiste berichten“, “fake news“, etc, etc, etc. Onze overheid, i.s.m. of i.o.v. de EU, heeft al diverse maatregelen en wellicht ook wetgeving geplanned. Het MOET echt uitgebannen worden. Ik viel van mijn stoel van het lachen toen mijn grote held Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer, tijdens het debat over de persvrijheid nota bene, met een verordening kwam uit 1940. De radio werd aan banden gelegd “ter bescherming van de Nederlandsche bevolking tegen onjuiste berichten“. Werkelijk iedereen weet direct wat de onderliggende bedoeling van deze Rijkscommissaris is geweest. Ik denk tenminste niet dat er iemand over twijfelt. Maar tegenwoordig vertrouwen we erop dat onze overheid “onjuiste berichten” te goeder trouw bestrijd.

Zo maar even 3 berichtjes die mij deze week bereikten. Is het voorbij? Nee, zeker niet. Kunnen we het tij keren? Ik heb geen idee en ben eigenlijk niet zo optimistisch. Het enige wat ik kan doen is mijn gedachten delen met jullie. Misschien kunnen we het samen keren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.