Garbage in garbage out

De uitdrukking “garbage in, garbage out” kennen we natuurlijk van de computermodellen waarop onze regering allerlei plannen baseert. Simpel gezegd: Als je foute zaken erin stopt dan komen er foute zaken uit. Dat principe geld natuurlijk ook voor de alternatieve media. Maar dan gaan we aan de balie bij BLCKBX.TV even lekker praten over de uitslag van het EenVandaag Opiniepanel.

Sorry maar hoeveel boter kun je op je hoofd hebben? Wie oplet en een beetje nadenkt weet dat wat de NPO de wereld in slingert grotendeels leugens en propaganda is. Wie gelooft dit nog? En zou een opinie uitslag van hen dan veel anders zijn?

Laten we ervan uitgaan dat dit opiniepanel eerlijk, naar aanmelding, is samengesteld. Dan mogen we toch wel aannemen dat het is samengesteld uit kijkers van EenVandaag. Hoe evenwichtig is dat? Daarbij: Zeker de kijker van BLCKBX.TV zit toch niet te wachten op de mening van de kijker van EenVandaag, of zie ik dat nou helemaal verkeerd. Beste Flavio: Ondanks dat ik, voor jou, een wezenloos respect heb en bijzonder veel bewondering gaat deze “talkshow”setting steeds meer lijken op de MSM. Ik krijg meer en meer het idee dat je sprekers niet alleen steeds gematigder worden maar met tijd en wijlen openlijk solliciteren naar een plekje bij een MSM kanaal.

SORRY! Ik kan daar niet meer in mee. Ik haak dan ook af als donateur.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.