Levensfilosofie!

Vandaag gaf ik mijn collega’s een tip omtrent het archiveren en/of back-uppen van E-mail.

Er heeft in de afgelopen jaren een verschuiving plaatsgevonden in de wijze waarop we met E-mail omgaan. Van Mail-Software en POP3-Boxen naar On-line diensten zoals Hotmail en Gmail. Tenminste voor mij bracht dat met zich mee dat ik een oplossing moest vinden voor mijn mail-archief. Outlook-Express wordt niet meer gevoerd en daar stond nog altijd mijn archief in.

Ik vond de oplossing met een (GRATIS) product genaamd MailStore. Ben daar echt van onder de indruk en ik wilde dat delen met mijn collega’s. Ik stuurde hen dan ook een E-mail met deze tip.

Een collega reageerde op eigenzinnige wijze die me voor een moment aan het denken zette: “Prive back-up ik niks, ik leef in de toekomst niet het verleden.“. Het is een filosofie, dat moet je hem nageven.

Het is echter niet mijn filosofie en voor diegene die het linkje toch willen hebben: http://www.mailstore.com/en/mailstore-home.aspx

Uw Systeem- en Netwerk-beheerder …

Dit bericht is geplaatst in ICT. Bookmark de permalink.