DE BIKERS KRISTALNACHT IS AANSTAANDE !

Beste Ivo,

Je bent een lul. Een grote lul. Zo de toon is gezet van deze proza over je walgelijke misselijkmakende acties. Al jarenlang probeer je mij en vele anderen te demoniseren. Je verkoopt laster, stigmatiseert ons en beticht ons van zaken waarvan binnen mijn gelederen 99 % niets van doen heeft. Je roeptoetert in het rond en de media nemen alles klakkeloos over. Zonder enig gedegen onderzoek, zonder zich echt te verdiepen in jouw beweringen. Je hulpjes van de Landelijke recherche citeren uit buitenlandse rapporten die dateren uit de jaren tachtig. En vertalen het gemakshalve één op één naar de Nederlandse situatie. En net zo makkelijk nemen al die bestuurlijke dropveters in het land dit over.

Het was even rustig maar met de komst van een aantal dwaalhazen is het land weer in paniek. Je baalde al dat die ‘gevreesde’ slachtpartij tussen de Angels en Satudarah uitbleven. Waarvoor je al eerder talloze evenementen verbood. Bij een van de ‘nieuwkomers’ zijn tot tweemaal toe explosieven naar het huis gegooid. Triest en achterbaks. Onschuldige buren kunnen het slachtoffer worden. Waanzin! Maar de daders zijn al voorbaat ‘geframed’ door jou en je dienders: dat moeten de Hells Angels zijn geweest! Dat zijn immers de aartsvijanden van die chili con carne etende bikers. En dat terwijl jullie ook donders goed al vanaf dag één weten uit welke hoek het komt. Sterker dat heeft Harry (het slachtoffer) jullie al meteen duidelijk gemaakt. Komt NIET uit de motorwereld….Maar nee de smaadmachine is gestart en we blijven het herhalen: Hells Angels! En de media schrijft klakkeloos na wat jij dicteert…mooi toch Ivo!

Je ultieme natte droom is de OMG oorlog (Outlaw Motor Gangs) want dan kun je ons allemaal verbieden. En wat je strafrechtelijk niet lukte probeer je nu via je zetbazen in het land via het bestuursrecht te fixen! Makkelijk want daar kun je zonder veroordeling meteen handelen….handig van je! Heeft de rechter (zelfs in hoger beroep!) al niet een keer gezegd dat er geen enkele reden is om bijvoorbeeld de Hells Angels als criminele organisatie te bestempelen. En heeft de rechter niet expliciet en overduidelijk gesteld dat de daden van een individu niet een collectief kunnen worden aangerekend. Wat is er over gebleven van je acroniemen onderzoek Ivo? Sta je niet een beetje voor lul als je met behulp van arrestatieteams en pantserwagens clubhuizen binnenvalt en NIETS aantreft. Ben je niet een beetje een zielig baasje als je een BBQ aansteker in een PV een ‘Vlammenwerper’ noemt om toch nog te kunnen scoren bij de media? Ja dat verlies kwam aan bij het OM en de Landelijke recherche. Vandaar deze ‘wraak’ zeker. Maar daar heb jij lak aan Ivo. Jij met je politiestaat ambities zou het liefst zelf op die stoel zitten toch?

Helaas kan ik hier niet alles zeggen. Maar wat jij en je mensen uit de kast halen daarvoor zou zelfs Poetin zich schamen! En ook dat doen we nog wel een keer onder de aandacht brengen Ivo…..

Ivo in 2013 zijn maar liefst 14 van jouw partijgenoten veroordeeld wegens een misdrijf. En tegen even zoveel lopen nog strafrechtelijke onderzoeken. Veelal ging het om diefstal en fraude. En niet de minste bedragen Ivo! Een aantal hebben jij en je vrienden kunnen regelen. Maar 14 zijn er door de rechter veroordeeld. Je zou bijna zeggen dat jou partij een criminele organisatie is……

De tactiek van verdeel en heers beheers je als geen ander. En je weet donders goed dat je met het verbieden van harley dagen veel mensen getroffen worden. Je ontneemt ze hun hobby, je pakt iets geweldigs van ze af. Je zwaait met CIE informatie, je tovert rapporten uit je mouw. U vraagt wij draaien. Jij heb het ‘ambtsbericht’ opnieuw uitgevonden. In dat kader even een simpele vraag: noem mij één ernstig incident in Nederland in de afgelopen vijf jaar op een HD dag of treffen. Een waarbij het kwam tot ‘ernstige verstoring van de openbare orde’. Zal je helpen Ivo GEEN!

Ieder weekend worden er tienduizenden euro’s verbrast met de inzet van ME om supporters uit elkaar te houden. Ieder weekend vinden er op de voetbal amateurvelden mat en vechtpartijen plaats. Onderling of worden arbiters in elkaar geramd of bedreigd. Hoewel er even een afname leek na het ‘doodtrappen’ van de grensrechter Richard Nieuwenhuyzen zien we nu weer een stijgende lijn in de meeste districten stond vorige week nog in de krant. Wat doe jij er concreet qua handhaving aan Ivo? Ga je nu ook wedstrijden verbieden Ivo?

We zijn het zat. Niet alleen de MC’s. Maar ook die duizenden harley liefhebbers. Die ziek worden van je misselijkmakende acties. Je bent een grens gepasseerd deze keer. En we zullen van ons laten horen. Laat je telefoontaps maar draaien. Schaal je Nationale Politie Interventie Teams maar op want je zult het druk krijgen. Wij zijn jou zat Ivo, jou en je hele hypocriete zooi!

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.

10 reacties op DE BIKERS KRISTALNACHT IS AANSTAANDE !

 1. gtcustoms schreef:

  Waar mensen “vroeger” nog uit hun huis kwamen om een groep Harleyrijders te bewonderen wanneer die door hun straat kwamen, draaien deze zelfde mensen nu hun hoofd om. Bedankt IVO. (niet heus)

 2. wilma schreef:

  Amen!!!!

 3. Dina schreef:

  Het is misschien een beetje scherp maar klopt wel. Ik ben de laatste tijd steeds maar weer aan het uitleggen dat Harley rijden een hobby is. Dat ik geen mes, boksbeugel of ander wapen bij me draag. Een nagelvijltje in mijn toilettas, voor als mijn nagel inscheurt! En dan die aanwezige politie tijdens ‘dealer dagen’. Ik mag toch hopen dat ik nog jaren mag genieten van mijn hobby.

 4. Piet schreef:

  De hele mikmak deugt niet meer. Politiek is een product geworden, met rendement cijfers erachter, en alles wat anders denkt, moet straks op de brandstapel. Er komt geen einde aan de leugens, en de valse beloftes, en alle motor clubs worden op deze manier in de ban gedaan. Alle gezelligheid naar de kloten, en de beurzen en old timer dagen, de treffens en de muziek dagen van de MC’s, alles op een grote hoop. Maar de voetbal ellende, en de agressie die deze sport met zich meeneemt, wordt niet geconstateerd, en “das haben wir nicht gewüsst”. Misschien omdat het betaald voetbal is ? “De Ivo en De Mark” hand in hand op oorlogs pad, met in hun zak de media fabriek, en de tax die het oplevert, schaapachtig lachend voor de camera. Is dat wel om te lachen dan ? Waar ligt dan de grens, en hoe lang gaat dit nog zo verder ? Alles wordt afgepakt. De zorg is onbetaalbaar geworden voor gewone mensen, en de brandstof- en energie prijzen zijn door het plafond. De WOZ aanslagen moeten in eens, in een keer betaald worden, en er zit geen logica in. Wij hebben raketten aan de grens van Turkije en Syrië staan, op onze kosten, en hebben 400 man sterk, van het Korps Commando’s in Malië gestationeerd, hebben een “fijne” JSF aangeschaft, met alle verplichte onderdelen afname, èn verplichte opleidingen. Dit terwijl de Zweedse Saab een heel veel goedkoper alternatief had geweest. En dan hebben we de Fyra nog, slechts 19 stuks geloof ik, en hoe we deze terug in kunnen leveren, op 25% van de werkelijke kosten. En de accijnzen voor rokerij en horeca, helemaal buiten proporties, en dan nog de gemeentes die hebben geblunderd, met foute beleggingen bij buitenlandse malafide bedrijven, maar het gewoon weer terug af wentelen op de belasting betaler. Dan heb ik het nog niet eens over onzin projecten, over -verplicht meer groen en minder agrarisch geknutsel-, of -complete polders weer terug onder water zetten-, omdat er met de Belgen (wederom !) verkeerde afspraken zijn gemaakt. En onze hobby, van A naar B met alle ontspanning die er bij hoort, zou verboden moeten worden ?!!! Als er verantwoording afgelegd moet worden, is er toch niemand thuis, want dan treden de hoge heren af, en gaan met een gouden hand druk elders weer verder, met al hun ellende. Dus van bestuurlijke hoogstandjes kun je allang niet meer spreken. Dus kort gesproken, en door de bocht gegaan, tijd voor wat gezonde verandering, want politiek en religie, zijn de bagger op de weg voor (onder andere) de bikers. En wat betreft de grote klappen onder elkaar; “Waar geweld eindigt, begint respect”, want een beetje samenhang hebben we wel nodig. De broederschap trek je toch niet uit elkaar, want dat bestaat al te lang. Al die andere ellende uit Den Haag, is overigens maar begonnen, met mondiale politiek, wat vroeger nog enigszins, integer was, en begaan was, met het land. Nu willen ze alles alleen maar uitwonen, op kosten van de burger, die ook biker is. Kristal nacht voor Bikers ? Mijn zegen heb je. 1% begrijpt het. Piet

 5. hdcdeurne schreef:

  Super geschreven dit gaat allang niet meer over motorclubs. Als we lang genoeg wachten en reageren vanuit angst, lopen we dadelijk vanzelf weer achter zo’n idioot aan met een raar snorretje.

 6. CorryD schreef:

  Weer lekker op dreef mijnheer Muller, chapeau!

  • Piet schreef:

   Mijnheer Muller heeft het goed gezien, en verwoordt met zijn visie op de zaken, precies waar het om gaat. Verfrissende proza in stoffig Nederland. Grtzz Piet

 7. Theoolt schreef:

  Wanneer ??? Ben er graag bij. Er is wel iets meer aan de hand hier in dit verrotte land ,meer dan alleen maar evenementen verbieden.Dus bikers wanneer komen jullie eens in actie. Met z,n allen een vuist tegen dit kabinet. Vorige malen lieten jullie het ook afweten.Het wordt TIJD VOOR ACTIE.!!!!!!

 8. Mieke schreef:

  Is ook allemaal flauwekul…. Iedereen zo zijn eigen hobby…. De ene wil sporten….de andere heeft auto’s….of vrachtwagens…. Weer ander wil vissen…. De andere computeren….Of is dieren een hobby of op vakantie gaan…. Terwijl heel veel ook graag motorrijden….wel dan niet in of bij een club… So what? De naam van diverse clubs worden door t slijk gehaald….. Is er ooit doorgegeven dat deze stoere kerels, veel voor gehandicapte kinderen doen? Doen ze dat in Den Haag ook? Er zijn er ook die houden een rare hobby er op na: bemoeien, betuttelen en stoken…. Is dat om ons af te leiden, van andere belangrijkere zaken?

 9. PaulC schreef:

  Ik ben naast motorrijder ook nog sportschutter…..
  Dan wordt je dubbel genaaid door de onbetwiste Nederlands Kampioen UHM UHM UHM zeggen tijdens tweede kamer vragen.
  Wanneer gaat die Charlatan moet pensioen?

Reacties zijn gesloten.