Hoes heeft het eindelijk begrepen.

HoesMet interesse zat ik vanmorgen een artikel in de telegraaf te lezen. Mijn broeder belde me op en vertelde me dat die relnicht het eindelijk begrepen heeft maar ja, dat kan ik hier natuurlijk niet zo zeggen. We moeten het netjes houden en zijn geaardheid doet er voor mij niet toe. Ik neem iedereen zoals ze zijn en respecteer ieders vrijheid.

Joseph-PauwMaar het moet me van het hart dat Burgemeester Onno Hoes deze keer zeer zinnige opmerkingen maakt. Waarschijnlijk heeft hij zich maar eens verdiept in de materie en andere inzichten gekregen. Wellicht heeft hij afgelopen maandag naar de uitzending van Pauw gekeken.

Ik zal de opmerkingen van de burgervader er even uithalen:

… omdat een algeheel verbod van de motorclubs volgens de wet nog niet mogelijk is.“.

Maar dan moet je wel in kaart hebben dat deze groepen zich bezighouden met criminele activiteiten.”.

Eindelijk heeft hij de zaken weer redelijk op een rijtje en neemt hij, als bestuurder, de huidige wetgeving in acht. Dat is toch zeker progressie. Wellicht heeft dat tot gevolg dat we hem weer enigszins serieus kunnen nemen en is de weg tot een dialoog weer open.

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.