Wie zet de volgende stap?

Vanavond wederom een zeer goede aflevering van Weltschmerz zitten kijken. In herhaling wordt hier wederom in twijfel getrokken dat het virus SARS-COV2 de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Simpelweg: is SARS-COV-2 een ziektekiem? Toch blijf ik zitten met een zeer ontevreden gevoel. Zelfs Flavio Pasquino, wie ik de laatste maanden zeer ben gaan waarderen, blijft herhaaldelijk zeggen: “Ik zeg niet dat het niet bestaat maar …

Waarom? Waarom zo bescheiden? Waarom zo voorzichtig? Elke keer komt diezelfde opmerking in de discussie terug: “als jij zegt dat het niet bestaat, toon dat eens aan dan …“. Een, in mijn ogen, ongelooflijk kul argument. Niemand behoeft te bewijzen dat COVID-19 niet bestaat. Niemand behoeft te bewijzen dat SARS-COV-2 niet bestaat. NIEMAND behoeft te bewijzen dat SARS-COV-2 geen COVID-19 veroorzaakt.

Zolang er geen wetenschappelijk en / of medisch bewijs is bestaat het NIET! Zo simpel is het toch. De WHO, CDC, RIVM moeten met het bewijs komen dat het WEL bestaat. In de juridische wereld noemt men dat causaliteit. Een causaal verband tussen zaken. Dat moet je aantonen, bewijzen. Ik roep dit inmiddels al ruim 4 maanden. Gelukkig begint het nu ook bij veel mensen door te dringen. Alleen blijft men te vriendelijk, te voorzichtig. Bijna alsof men bang is dat het misschien ooit wordt aangetoond en dat je ongelijk krijgt. Maar dat is geen ongelijk. Draai het doodgewoon om: zolang niemand heeft bewezen dat er causaliteit is bestaat het causaal verband NIET, simpel.

Ik roep “WATER BRANDT. Dan moet ik toch aantonen dat water kan branden. Beste Flavio, zou jij dan ook zeggen “ik zeg helemaal niet dat water niet kan branden …”. Zou je dan je best gaan doen om aan te tonen dat water niet kan branden. Kul natuurlijk.

Meermaals heb ik rechtszaken gevoerd, tegen overheden, bestuursorganen. Vaak werd die opmerking geplaatst, de vraag gesteld: “Toon eens aan dat wat wij (overheid) zeggen niet klopt.“. In 1 geval nam de rechter zelfs die vraag over: “Kunt u aantonen dat de Gemeente ongelijk heeft?“. Ik kaatste deze vraag direct terug: Dat behoef ik niet aan te tonen, de Gemeente moet aantonen dat zij gelijk hebben, anders is het er domweg niet. Deze rechter gaf mij gelijk en keerde haar hoofd terug naar de jurist van de Gemeente. Rechtszaak gewonnen, clubhuis weer geopend. Vaak zijn zaken bijzonder simpel.

Bijzonder interessant vond ik (en dat wist ik eerder nog niet) dat de COVID-19-test, de inmiddels beruchte PCR-test, is ontwikkeld ZONDER dat men het virus (of genoom) voorhanden had. De test is ontwikkeld met behulp van de digitale informatie van de sequence. Niet het fysieke virus. Wat overigens ook helemaal niet kan want het virus is nog nooit op de juiste wijze geïsoleerd (golden standard). Dat sluit aan met wat David Icke al van meet af aan zegt: “Er is geen pandemie, er is slechts een infodemie. COVID-19 bestaat niet! Er bestaat slechts informatie over COVID-19, van de WHO, van overheden, in de Main Stream Media. “.

Hoelang laten we ons voor de gek houden?
Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , . Bookmark de permalink.